استاد حوزه علمیه قم گفت: سخنرانان میبایست نیازهای معنوی و روحی جامعه بهخصوص جوانان را شناسایی و بر اساس آن در منابر برنامهریزی کنند.
وی با تأکید بر اینکه سخنرانیها باید پرمحتوا باشد افزود: دشمن با تمام سلاح خود برای انحراف جوانان به میدان آمده و نباید اجازه داد باورهای مردم کمرنگ شود.
استاد حوزه علمیه قم ادامه داد: باید دید چگونه میتوان قشر جوان را قانع کرد تا باورهای دینی را بپذیرند و در مسیر ارزشهای اسلامی گام بردارند.
حجتالاسلاموالمسلمین جوانمرد از خطبای پیشکسوت نیز در این مراسم گفت: سخنرانان با اقشار مختلف جامعه در ارتباط هستند و ممکن است افراد مختلف با سطح علمی متفاوت پای سخنان خطبا بنشینند که به همین دلیل کار برای آنان دشوار است.
وی عنوان کرد: مطالبی که برای مردم قابلپذیرش نیست نباید مطرح شود و موضوع اصلی در منبر یادگیری است و باید تلاش کرد تا افراد در منبرها معارف اسلامی را بیاموزند.
وی عنوان کرد: نمره انسان به میزان توجه وی به قیامت است و انسان باید تلاش کند تا هر چه بیشتر رنگ و بوی خدایی به خود بگیرد.
حجتالاسلام جوانمرد افزود: کسانی که علم میآموزند و آن را منتشر میکنند نزد خداوند محبوب هستند و منبریها از وجود خود به مخاطبان میآموزد.
حجتالاسلاموالمسلمین عزیزالله رزاقی از مسئولان سابق دستگاه قضا نیز در این مراسم گفت: سادهگویی در منبر یک هنر است که خطبا باید بدان توجه داشته باشند.
وی افزود: خداوند در قرآن کریم تقوا را نتیجه روزه دانسته است و علم بر این اینکه خداوند ناظر بر عالم است و باید حرمت الهی را دانست و همین امر تقوا است.
حجتالاسلام رزاقی ادامه داد: قرآن کریم جاودانهترین معجزه پیامبر اسلام است که هم سخن و هممعنایش از سوی پروردگار است و قرآن دارای جامعیتی است که غنای محتوایی بینظیری دارد.
استاد حوزه علمیه قم با بیان اینکه فصاحت و بلاغت قرآن کریم بینظیر است افزود: قرآن کتاب انسانساز و شناسنامه بشریت است و فقها نیز بیان کردهاند احوال انسان در قرآن است.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/47975 |