وی افزود: با پرورش و آغاز به کار این نیروهای مستعد و جوان که بیشتر فرزندان کشاورزان قدیمی استان هستند، روند تأمین نیروی انسانی توانمند موردنیاز برای حفظ و توسعه فعالیتهای کشاورزی در قم تضمین میشود و این موضوعی مهم در تحقق امنیت غذایی مردم است.
وی ادامه داد: اعتقاد داریم برای موفقیت در اجرای برنامههای موردنظر در بخش کشاورزی قم باید از ظرفیت جوانان علاقهمند به فعالیت در این عرصه در کنار کشاورزان قدیمی و باسابقه بیشتر استفاده کرد و در همین رابطه بسترهای خوبی برای گسترش آموزش مباحث کشاورزی در استان ایجاد شده است.
گفتنی است ۱۰۴ هزار هکتار زمین کشاورزی در استان قم وجود دارد، از این میزان به طور میانگین ۶۴ هزار هکتار به زیر کشت میرود که ۴۲ هزار هکتار آن مزرعه و ۲۲ هزار هکتار آن باغ است.
بهطورکلی بیش از ۱۴ هزار بهرهبردار در زمینه تولید محصولات کشاورزی در قم فعال هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان در سال ۸۰۰ هزار تُن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانهای است.
بیشتر بهرهبرداران بخش کشاورزی را روستاییان تشکیل میدهند بهنحویکه کشاورزی بهتنهایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخشهای مختلف قم را به خود اختصاص داده است.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/48236 |