printlogo


رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم:
اجرای طرح سلامت خانواده در قم
کد خبر: 48487
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم گفت: طرح سلامت خانواده سال گذشته طرح سلامت خانواده از پردیسان شروع شده و تا پایان تیرماه تا ۲۰۰ هزار نفر تحت پوشش این طرح قرار خواهند کرد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» مهدی مصری در نشست خبری که پیش از ظهر امروز در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد، اظهار داشت: سلامت خانواده در دولت سیزدهم به‌صورت ویژه مورد تأکید است که شاخص‌های سلامت موردتوجه است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم ادامه داد: طرح سلامت خانواده ثبت جهانی شده است و سال گذشته طرح سلامت خانواده از پردیسان شروع شده و تا پایان تیرماه تا ۲۰۰ هزار نفر تحت پوشش این طرح قرار خواهند کرد.

وی بیان کرد: در طرح سلامت خانواده نگاه مشارکتی و مردمی‌سازی سلامت است که باید پیاده شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم تصریح کرد: یکپارچه‌سازی سلامت موردنظر طرح سلامت خانواده است بستر هوشمندسازی و الکترونیکی شدن نسخ باعث شده بتوانیم به یکپارچه‌سازی در بحث سلامت برسیم در موضوع سرطان یکپارچه‌سازی در دانشگاه علوم پزشکی انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه طرح سراج توجه به ارتقا سلامت اجتماعی و روانی جامعه سرمایه اجرا می‌شود، گفت: امید آفرینی، نشاط اجتماعی، بهداشت روان، تعامل اجتماعی و سلامت اجتماعی و افزایش کیفیت درمان و ایمنی بیماران مدنظر طرح سلامت خانواده است.

مصری بیان داشت: در استان قم با کمبود متخصص درمانی مواجه هستیم که باید برنامه‌ریزی‌های برای افزایش این متخصص صورت بگیرد که کارهایی انجام شده است و در برخی از تخصص‌ها در یک سال اخیر اتفاقات خوبی در استان قم رخ‌داده است.

وی خاطرنشان کرد: بین ۲۳ تا ۲۷ رشته تخصصی در چند سال آینده به دانشگاه علوم پزشکی استان قم اضافه خواهد تا باعث ارتقا سلامت در شهر شود اکنون ۳۰۰ هیأت علمی در دانشگاه علوم پزشکی استان قم وجود دارد که برنامه‌ریزی صورت‌گرفته  ظرف دو سال آینده به ۴۰۰ نفر هیأت علمی برسد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم با بیان اینکه در حوزه پسماند هم برنامه‌ریزی صورت‌گرفته و برنامه مدونی تهیه تدوین شده است، ادامه داد: در جوانی جمعیت نیز دانشگاه علوم پزشکی قم شاخص‌های خوبی کسب کرده است‌.

اصغری معاون بهداشت هم بیان داشت: در نظارت در حوزه پسماندهای بیمارستانی اقدامات جدی‌تری باید صورت می‌گرفت روش‌های جدی مدیریت پسماند به همه مراکز درمانی ابلاغ شده است، سه کار مدنظر علوم پزشکی در حوزه پسماند این از جمله نظارت دقیق شرکت‌های که پسماندهای عفونی را جمع‌آوری می‌کنند، آموزش مداوم پزشکان در خصوص بهداشت محیط و کارورزی دانشجویان پزشکی در حوزه بهداشت که دانشجویان دو ماه کار عملی انجام داده و با روش‌های مختلف مدیریت پسماند آشنا شوند.

انتهای پیام/170


لینک مطلب: http://javaneparsi.ir/News/item/48487