وی اضافه کرد: دهک ششم ۲۰ درصد، دهک هفتم ۳۰ درصد، دهک هشتم ۴۰ و دهک نهم باید ۵۰ درصد حق بیمه درمان را پرداخت نمایند.
به گفته وی، در استان قم ۶۰۰ هزار نفر تحت پوشش بیمه سلامت هستند که درصد بالایی را افراد نیازمند تشکیل میدهند.
۱۰۰ هزار قمی تحت پوشش پزشک خانواده قرار گرفتند
فتحی بیان کرد: در راستای پیادهسازی طرح نظام ارجاع و پزشک خانواده شهری بهمنظور استفاده بیمهشدهها از خدمات درمانی بخش دولتی با انعقاد قرارداد با ۹۴ پزشک خانواده جمعیتی افزون بر ۱۰۰ هزار نفر در این استان تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.
وی خاطرنشان کرد: پزشک خانواده عنوان طرحی است که یک خانواده به طور مستقیم تحت پوشش تیم پزشکی قرار میگیرد؛ یعنی این گروه پزشکی علاوه بر اقدامهای درمانی مربوط به یک خانواده، اقدامهای مربوط به بهداشت جسمی و روانی افراد را نیز تحتنظر قرار داده و مشاورههایی دراینخصوص به افراد میدهند.
وی اضافه کرد: پزشکان خانواده با صلاحدید خود میتوانند افراد را به پزشکان متخصص ارجاع دهند تا درصورتیکه نیاز به معاینات بیشتر دارند توسط آنان انجام شود.
تشکیل پرونده برای ۲ هزار و ۲۸ بیمار خاص و صعبالعلاج
مدیرکل بیمه سلامت قم گفت: تشکیل صندوق بیماران خاص و صعبالعلاج و پوشش هزینههای درمانی ۱۰۷ نوع بیماری در دولت سیزدهم رقم خورد؛ تشکیل پرونده برای بیماران خاص و صعبالعلاج و نشاندار کردن آنان بهمنظور دریافت آسانتر خدمات بهصورت برخط از مراکز و مؤسسات درمانی طرف قرارداد با حذف یا کاهش فرانشیز صورتگرفته است.
وی افزود: در همین راستا از ابتدای تشکیل این صندوق تاکنون برای ۲ هزار و ۲۸ نفر پرونده تشکیل و مبلغی بالغ بر ۲۳۰ میلیارد ریال پرداخت شده است.
به گفته وی، درضمن تعداد چهارهزار و ۷۴۲ پرونده بستری در قالب بیماران خاص و صعبالعلاج نیز در بیمارستانهای استان پذیرش شدهاند.
فتحی خاطرنشان کرد: پوشش خدمات توانبخشی برای معلولان و افزایش تعداد کد خدمتی از ۹ به ۵۹ با ۸۰ درصد تعرفه خصوصی از اقدامهای شاخص بیمه سلامت در دولت سیزدهم بود.
وی افزود: افزایش خدمات دندانپزشکی شامل فلوراید تراپی تا ۱۰ سالگی، ترمیم دندان ۶ با کامپوزیت و آمالگام و فیشور سیلانت دندانهای ۶ و ۷ تا ۱۴ سالگی، کشیدن دندانهای رویش یافته با ریشه آشکار، رادیوگرافی ساده و خدمات پیشگیری دهان و دندان، جرمگیری و ویزیت دندانپزشکی نیز در دولت سیزدهم اجرایی شد.
وی اضافه کرد: اجرای کامل نسخهنویسی و نسخهپیچی الکترونیک و حذف دفترچه از ۱۰ به ۱۰۰ درصد در ابتدای دولت، ارائه خدمات غیرحضوری از طریق سامانه شهروندی: www.bimehsalamatiranian.ir ، پوشش بیمه مادران باردار و فرزندان تا پنجسالگی، پوشش هزینههای درمانی و توانبخشی بیماران اوتیسم و بیماران مزمن کلیوی و دیابت و بیماران موکوپلی (اس ام ای)، تداوم و توسعه پوشش بیمه اتباع خارجی، پوشش هزینه درمان کاشت حلزون شنوایی و انعقاد قرارداد با مراکز ترک اعتیاد و کارشناسان مامایی از جمله اقدامهای دولت سیزدهم است.
فتحی ادامه داد: اجرای تعرفه کدگذاری خدمات پرستاری، رفع محدودیت و اعلام آمادگی انعقاد قرارداد با مؤسسات و مراکز درمانی، ادغام صندوقهای بیمه سلامت همگانی و ایرانیان و تشکیل صندوق بیمه سلامت همگانی ایرانیان و افزایش خدمترسانی و تحت پوشش گرفتن خدمات درمانی برای جامعه هدف، حذف دفترچه بیمه و ارائه خدمات درمانی در مراکز و مؤسسات درمانی با ارائه کد ملی و تحت پوشش قراردادن خدمات روانشناسی از دیگر اقدامها در دولت سیزدهم است.
بیمه سلامت در استان قم با بیش ۶۸۰ مؤسسه و مرکز طرف قرارداد شامل پزشک عمومی، متخصص، درمانگاه، تصویربرداری، فیزیوتراپی و بیمارستان قرارداد دارد.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/49280 |