وی افزود: آنچه که شایسته توجه در این انتخابات است دو راهبرد پایهای است، راهبرد اول مشارکت بالا و راهبرد دوم انتخاب اصلح است.
عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: راهبرد مشارکت بالای مردم دارای منطقی است مبتنی بر مردمسالاری اسلامی؛ مردمسالاری اسلامی یعنی حکمرانی مردمی و حکمرانی مردمی هم یعنی تضمین تحقق اسلامیت نظام، و نظام مقدس جمهوری اسلامی این افتخار را دارد که پاسگاه جمهوری اسلامی است و رأی مردم یک رأی واقعی است.
نایبرئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ادامه داد: امروز خیلی از کشورها آرزو دارند که انتخاباتی مثل جمهوری اسلامی داشته باشند.
وی گفت: اولویت مشارکت بالا و گزینش نامزد موردپسند مردم، ازاینجهت قابلتوجه است که سرمایه اجتماعی نظام را بالا میبرد و ضدانقلاب و معاندین را به انفعال میکشاند و دچار تناقض میکند.
آیتالله کعبی اضافه کرد: لذا ما میبینیم که معاندان و دشمنان انقلاب بین تحریم و بین عدم مشارکت ماندهاند، چون میبینند مشارکت در انتخابات شاید روزنهای برای نفوذ باشد؛ اما از سویی اگر در انتخابات شرکت بکنند یک نوع تقویت جمهوری اسلامی ایران است.
عضو هیئترئیسه مجلس خبرگان رهبری افزود: بنابراین هر که در انتخابات شرکت کند در واقع نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را تقویت کرده است و هر گزینهای را که بخواهد انتخاب کند و این حائز اهمیت است.
وی در پایان گفت: انتخاب اصلح مبتنی بر این منطق است که رئیسجمهور دارای اقتدار بالاست، لذا باید مدیر، مدبر باشد و توان بالا برای به فعلیت رساندن ظرفیتهای گوناگون کشور را داشته باشد و بتواند؛ مانند شهید جمهور با ولایتمداری، با خستگیناپذیری، با پاکدستی با پشتیبانی از جبهه مقاومت با مرزبندی روشن با دشمنان اسلام و ایران و با مردمگرایی یک تحول کلانی در اداره کشور ایجاد بکند.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/49447 |