وی گفت: به همین منظور شرکت شهرکهای استان قم اقدام به خرید ۵۲ دستگاه سکشنالایزر اتوماسیون با اعتباری بالغ بر ۲۱۰ میلیارد ریال کرده است تا در صورت قطعی برق، تأسیسات آبرسانی و چاههای آب دچار مشکل نشوند.
وی افزود: این دستگاهها بهگونهای طراحی شدهاند که در صورت بروز هرگونه اختلال در شبکه برق، وارد عمل شده و از قطعی آب جلوگیری میکنند. این ویژگیها باعث میشود که در شرایط مختلف تأمین آب پایدار باقی بمانند و واحدهای صنعتی بتوانند به فعالیتهای خود ادامه دهند.
وی ابراز امیدواری کرد تمامی دستگاهها تا دو ماه آینده نصب و راهاندازی شده و به بهبود وضعیت آبرسانی شهرکهای صنعتی استان کمک کنند.
همچنین آشتیانی از واحدهای صنعتی درخواست کرد که با صرفهجویی در مصرف آب، پمپهای آب خود را از مدار خارج کنند تا آبرسانی بهتمامی مناطق شهرکهای صنعتی ممکن شود.
وی تأکید کرد: همکاری واحدهای صنعتی در این زمینه بسیار حیاتی است و حفظ و بهرهوری از منابع آب، مسئولیت مشترک تمام واحدهای صنعتی است.
وی گفت: شرکت شهرکهای صنعتی آماده است تمام توان خود را برای حفظ منابع آب به کار بگیرد و از همکاری و مشارکت فعال واحدهای صنعتی تشکر میکند.
آشتیانی افزود: با همکاری و همدلی تمامی واحدها، میتوانیم از این شرایط عبور کنیم.
۹۸ درصد صنایع این استان کوچک و متوسط هستند و نیاز است تا هرگونه برنامهریزی در حوزه فعالیتهای صنعتی در قم با درنظرگرفتن این مسئله باشد.
صنعت قم طی سالهای اخیر با رشد خوبی مواجه بوده است و اکنون انواع مختلف محصولات در واحدهای مستقر در شهرکهای صنعتی استان تولید و به بازار مصرف عرضه میشود که بسیاری از آنها هم صادراتی است و ارزآوری مناسبی برای کشور به همراه دارد.
گسترش فعالیتهای تولیدی در بخش صنعت استان موجب شده که در حال حاضر بسیاری از واحدهای مستقر در شهرکهای صنعتی قم برای انجام کارهای موردنظر خود به نیروی انسانی جدید نیاز داشته باشند و به همین دلیل ظرفیتهای فراوان برای اشتغالزایی در این بخش به وجود آمده است.
یک هزار و ۷۰۰ واحد بهرهبردار با ایجاد اشتغال برای ۴۱ هزار نفر در شهرکهای صنعتی قم به تولید محصولات موردنیاز مردم مشغول هستند.
شهرکهای صنعتی استان به دلایل مختلف همچون موقعیت ویژه در نزدیکی بازارهای بزرگ کشور و برخورداری از امکانات زیرساختی مناسب، با استقبال گسترده سرمایهگذاران و علاقهمندان به راهاندازی کسبوکارهای تولیدی مواجه شده است.
بخش صنعت در استان قم یکی از نمونههای موفق فعالیت مردمی و بخش خصوصی در حوزه اقتصاد است و تقریباً تمام واحدهای تولیدی استان بهصورت غیردولتی و توسط بخش خصوصی اداره میشود.
امروز صنعت قم علاوه بر گسترش کمی، در زمینه تعمیق بخشی به فعالیتهای صنعتی و توسعه کیفی فعالیتها نیز اقدامهای گسترده را آغاز کرده که از جمله آن ارتقای بهرهوری و تولید محصولات موردنیاز کشور از طریق بسیج ظرفیتهای داخلی است که نمونه آن در صنایعی همچون صنعت لوازمخانگی استان قابلمشاهده است.
در بخش صنعت، استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایهگذاری، تولید و اشتغال دارد.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/49561 |