وی افزود: متأسفانه در بین تمامی سازمانهای بیمهگر، تأمین اجتماعی را میتوان بدهکارترین سازمان بیمهای به مؤسسات و مراکز درمانی معرفی کرد؛ بهطوریکه هنوز معوقات سال ۱۴۰۲ این سازمان باقیمانده است.
احمدی ادامه داد: داروخانهها، از دیماه ۱۴۰۲ طلبکار هستند و قسمتی از اسفندماه ۱۴۰۲ در برخی استانها هنوز پرداخت نشده است.
وی با عنوان این مطلب که داروخانهها از سال گذشته هنوز ۱,۳۰۰ میلیارد تومان طلب از تأمین اجتماعی دارند که پرداخت نشده است، افزود: بیمه تأمین اجتماعی در سال ۱۴۰۳ هم، یک ریال پرداختی به داروخانهها نداشته است.
مدیر روابطعمومی انجمن داروسازان ایران خطاب به مدیران تأمین اجتماعی، گفت: اگر سازمان تأمین اجتماعی، مطالبات داروخانهها را پرداخت نکند، ما در تأمین دارو دچار مشکل میشویم و زنجیره تأمین دارو مختل خواهد شد و در نهایت، آسیب آن به مردم میرسد.
احمدی تأکید کرد: تا ۲۱ تیرماه ۱۴۰۳، سازمان تأمین اجتماعی یک ریال هم بهحساب داروخانهها واریز نکرده است؛ درحالیکه بر اساس ماده ۳۸ الحاقی، بیمهها مکلف هستند ۶۰ درصد طلب داروخانهها را بعد از تحویل اسناد، پرداخت کنند. الان حدود ۴ ماه است که داروخانهها هیچ پولی از تأمین اجتماعی دریافت نکردهاند.
وی از ورود سازمان بازرسی کل کشور به موضوع مطالبات داروخانهها از تأمین اجتماعی خبر داد و گفت: هفته گذشته جلسهای با حضور تمامی ذینفعان برگزار شد و امیدواریم بحث مطالبات داروخانهها از بیمهها بهخصوص تأمین اجتماعی؛ هر چه زودتر به سرانجام برسد.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/49638 |