وی با بیان این مطلب که یک مورد از کشفیات نیز مربوط به کالاهای آرایشی و بهداشتی است خاطرنشان کرد: این استان بهخاطر وجود منطقه آزاد اقتصادی سلفچگان، رتبه دوم تولید فرآوردههای آرایشی و بهداشتی کشور را دارد.
ابوالحسنی ادامه داد: هشت مورد از کشفیات صورتگرفته نیز مربوط به حوزه طبیعی سنتی شامل مکملهای قاچاق، متادون و فرآوردههای مخدر است
وی با بیان این نکته که عطاریها صرفاً مجاز به فروش گیاهان دارویی هستند تأکید کرد: عطاریها حتی در صورت داشتن برچسب نیز بههیچعنوان، اجازه فروش مکملهای غذایی و شیمیایی، آرایشی و بهداشتی را ندارند.
وی بیان کرد: داروخانهها، تنها مرجع قانونی و مجاز برای فروش محصولهای دارویی و مکملهای غذایی و آرایشی و بهداشتی هستند که آن هم باید برچسب اصالت داشته باشند.
ابوالحسنی با اشاره به اصلاح فرایند بازرسی و افزایش تعداد نیروها جهت نظارت بر کالاهای سلامتمحور گفت: امسال با حضور نیروهای توانمند و متعهد، تعداد بازرسیهایمان افزایش پیدا کرده است.
عملکرد تعزیرات حکومتی قم ۱۰۷ درصد رشد کرد
مدیرکل تعزیرات حکومتی قم نیز با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تا پایان تیرماه، تعداد پروندههای تخلف که منتج به رأی شده، ۷۳۱ فقره بوده است گفت: نرخ عملکرد تعزیرات قم در رسیدگی به پروندههای تخلف، ۱۰۷ درصد رشد داشته است.
تقی حسام همچنین تعداد پروندههای تخلف ورودی به تعزیرات حکومتی قم در مدت یاد شده را ۷۲۶ فقره ذکر کرد و گفت: این تعداد در مقایسه با مدت مشابه سال قبل که ۸۱۰ فقره بوده، ۱۱ درصد کاهش داشته است.
وی با بیان اینکه به لحاظ اجرای احکام نیز با رشد ۲۱۹ درصدی مواجه بودیم یادآور شد: سال گذشته در همین مدت، تعداد کل پروندهها هزار و ۴۷۶ فقره بود که امسال این آمار به چهارهزار و ۷۱۳ فقره رسیده است.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/49750 |