وی خاطرنشان کرد: بر اساس مصوبات شورای شهر، در سال ۱۴۰۳ مبلغ ۴۰۰ میلیارد تومان برای توسعه ناوگان اتوبوسها در نظر گرفتهشده است. این در حالی است که باتوجهبه اهمیت موضوع، شهرداری قم نیز اختیار افزایش این مبلغ تا سقف هزار میلیارد تومان را در صورت فراهم بودن شرایط دارد.
این عضو شورای اسلامی شهر قم ادامه داد: توسعه حملونقل عمومی نهتنها به کاهش ترافیک و آلودگی هوا کمک میکند، بلکه به کاهش نابرابریهای اجتماعی نیز منجر میشود. دسترسی آسان و ارزان به حملونقل عمومی، امکان مشارکت بیشتر قشرهای مختلف جامعه در فعالیتهای شهری را فراهم کرده و به کاهش هزینههای زندگی شهروندان کمک میکند.
دهناد افزود: بر اساس مطالعات انجامشده، شهر قم برای رسیدن به یک سیستم حملونقل عمومی مطلوب، به حدود ۳۵۰ دستگاه اتوبوس جدید نیاز دارد. باتوجهبه بودجه اختصاصیافته و اختیارات داده شده به شهرداری، امید است که در آیندهای نزدیک شاهد افزایش قابلتوجه تعداد اتوبوسها در شهر قم باشیم.
وی بیان کرد: توسعه حملونقل عمومی، تنها با افزایش تعداد اتوبوسها محقق نمیشود؛ بلکه نیازمند برنامهریزی دقیق، مدیریت صحیح و مشارکت فعال شهروندان نیز هست که با همکاری همه دستگاههای مسئول امید میرود شاهد تحقق هرچه سریعتر یک سیستم حملونقل عمومی کارآمد و پایدار در شهر قم باشیم.
وی قم ادامه داد: هماینک حدود ۲۰۰ دستگاه اتوبوس درونشهری در شهر قم فعال است.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/49999 |