وی با بیان اینکه لازم است در مرحله نخست، مراکز و موسسات فعال خیریه شناسایی شوند گفت: بر این اساس جشنواره نشان ملی نیکوکاری توسط سازمان اوقاف طراحی تا از مراکز فعال و برتر در حوزههای مختلف تقدیر شود.
وی اضافه کرد: در سالهای اخیر بخش «امور خیریه» سازمان اوقاف بیش از گذشته فعال شدهاست.
سعادت در بخش دیگری از سخنانش گفت: مراکز خیریه در ایران با چالشهایی همچون کارآمدی ناکافی، اتکا به شخص و عدم نگاه وظیفه محور به کار خیر مواجه هستند.
وی افزود: در همه دورههای زندگی بشر، بحث فعالیتهای خیریه و کمک به همنوعان مطرح بوده و امری مختص به زمان ما نیست.
وی افزود: نوع جدیدی از نیکوکاری در سدههای اخیر بهخصوص در دنیای مدرن ظهور کرده که مربوط به حوزه کاری تشکلها و موسسههای خیریه است.
سعادت با بیان اینکه این موسسات با چالشها و مشکلاتی هم مواجه هستند گفت: همچنان نگاه به مشارکت در امور خیریه یک امر مستحبی است درحالیکه در بسیاری از کشورها، یک وظیفه محسوب میشود.
وی تصریح کرد: کارآمدی ناکافی، چالش دیگر تشکلهای مردمی در ایران است، همچنین بسیاری از این مراکز در کشورمان، قائم به شخص هستند و معمولاً یک نفر میتواند کمکهای مالی را جذب کند و در صورت عدم حضور او، میزان کمکها بهشدت کاهش مییابند که این مسئله نشان میدهد ساختار مراکز خیریه ما حرفهای نیست.
سعادت با بیان اینکه پل اعتماد میان مردم و مراکز خیریه نباید به یک شخص منوط و محدود شود گفت: برای گذر از این چالش باید بهسوی حرفهای شدن مراکز برویم.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/50851 |