وی افزود: در مورد سایر کالاهای اساسی موردنیاز مردم نیز وضعیت بازار استان بهصورت مستمر رصد میشود و تأمین و تدارک این محصولات بر اساس نیاز بازار جریان دارد، بهعنوان نمونه در هفته گذشته ۴۴۰ تُن شکر برای تأمین نیاز صنف، صنعت و خانوار از طریق سامانه بازارگاه در قم توزیع شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به جایگاه صنایع تبدیلی و غذایی در ارتقا سطح امنیت غذایی استان، گفت: سازمان جهاد کشاورزی قم در راستای انجام مأموریت خود در حوزه پایداری امنیت غذایی مردم، گسترش واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی را در استان با جدیت دنبال میکند و در همین خصوص صدور جواز تأسیس و پروانههای بهرهبرداری در این بخش به متقاضیان بهصورت دایمی جریان دارد.
گفتنی است بخش کشاورزی قم در زمینههای مختلف در سطح کشور دارای جایگاه مطلوبی است که از جمله آن میتوان به رتبه ششم در تولید گوشت ماهیان خاویاری، رتبه هفتم تولید خاویار پرورشی، رتبه دهم ماهیان زینتی، رتبه سوم در تولید مرغ تخمگذار و تخممرغ، رتبه سوم تولید توت و رتبههای ملی دیگر در تولید سایر محصولات کشاورزی اشاره کرد.
بخش کشاورزی ۶ درصد از ارزشافزوده استان قم را به خود اختصاص داده است، همچنین ۵۰ هزار نفر بهصورت مستقیم و غیرمستقیم در بخشهای مختلف حوزه کشاورزی قم مشغول فعالیت هستند.
میزان متوسط تولید بخش کشاورزی این استان در سال بیش از ۸۵۰ هزار تُن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانهای است.
بیشتر بهرهبرداران بخش کشاورزی قم را روستاییان تشکیل میدهند بهنحویکه آنان بهتنهایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخشهای مختلف استان را به خود اختصاص داده است.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/50927 |