printlogo


مدیرکل صنعت قم:
۱۵میلیون جفت کفش در قم تولید شد
کد خبر: 51339
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت قم گفت: از ابتدای سال جاری تا پایان مهرماه بیش از ۱۵ میلیون جفت کفش و صندل در واحدهای تولیدی این استان تولید و به بازار عرضه شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» اکبر ابدالی بیان کرد: در حال حاضر قم به یکی از تولیدکنندگان عمده کفش و صندل کفش کشور تبدیل شده است و حجم قابل‌توجهی از تولیدات واحدهای صنعتی استان در این بخش علاوه بر عرضه در بازارهای داخلی به کشورهای مختلف جهان صادر می‌شود.

 وی افزود: طی سال‌های اخیر تولیدکنندگان کفش و صندل در استان قم با تلاش و پشتکار توانسته‌اند زنجیره تولید این محصول را بومی‌سازی کنند و کالایی باکیفیت و دارای شرایط لازم برای رقابت با محصولات خارجی در بازارهای بین‌المللی را عرضه نمایند.

 گفتنی است بخش تولید کفش ماشینی یکی از حوزه‌های موفق صنعت استان قم است که توانسته با ایجاد زنجیره‌ای پیوسته از ابتدا تا تولید نهایی محصول و حتی صادرات آن را به‌خوبی مدیریت کند.

 بهره‌برداران این صنعت با استفاده از دانش و فناوری روز جهان، مشغول تولید انواع کفش‌های ماشینی و صندل هستند و توانسته‌اند علاوه بر بازار ایران در بازارهای بین‌المللی نیز جایگاه ویژه‌ای به دست آورند.

 در همین رابطه ظرفیت‌های این صنعت در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ در اردیبهشت‌ماه سال جاری به نمایش درآمد تا هم یکی از قابلیت‌های صنعتی استان قم به بازدیدکنندگان معرفی شود و هم بستری برای جذب سرمایه‌گذاران علاقه‌مند به فعالیت در این بخش باشد.

 کفش و صندل از مهم‌ترین کالاهای صادراتی قم به بازارهای جهانی است و در طول سال‌های اخیر ارزآوری خوبی برای استان به همراه داشته است.

 حدود ۳۰۰ واحد تولیدی در صنعت کفش قم فعال است، همچنین این صنعت در استان حدود ۱۰ هزار شغل مستقیم و ۲۵ هزار شغل غیرمستقیم به وجود آورده است.

 از ابتدای سال جاری تا پایان مهرماه، ۱۱۰ پروانه بهره‌برداری از طرح‌های صنعتی استان در قالب ایجاد واحدهای صنعتی جدید و توسعه واحدهای موجود در قم صادر شد.

 حجم سرمایه‌گذاری صورت‌گرفته در طرح‌های یاد شده ۵۶ هزار و ۸۱۵ میلیارد ریال است که ظرفیت اشتغال برای چهارهزار و ۷۵۸ نفر را فراهم آورده است.

 در همین رابطه ۶۵ مورد از ۱۱۰ پروانه بهره‌برداری صادر شده برای ایجاد واحدهای صنعتی جدید است که با سرمایه‌گذاری ۳۳ هزار و ۸۴۰ میلیارد ریال و ظرفیت اشتغال‌زایی برای یک هزار و ۵۹۳ نفر صورت پذیرفت.

 همچنین تعداد ۴۵ مورد از پروانه‌های بهره‌برداری مرتبط با توسعه واحدهای صنعتی موجود است که با سرمایه‌گذاری ۲۲ هزار و ۹۷۵ میلیارد ریال و ظرفیت ایجاد اشتغال برای سه هزار و ۱۶۵ نفر صادر شد.

 شهرک‌های صنعتی قم امکانات فنی و زیرساختی مناسبی برای فعالیت‌های تولیدی در حوزه‌های مختلف دارند و سرمایه‌گذاران با استفاده از این ظرفیت و نیز نزدیک بودن این شهرک‌ها به پایتخت و عمده بازارهای مصرف کشور و همچنین صادرات به کشورهای هدف می‌توانند فعالیت اقتصادی سودآوری را در این استان ایجاد کنند.

 استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، شهاب (چاپ و نشر)، سلفچگان، محمودآباد، ثامن‌الائمه (ع)، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود و همچنین ۲ شهرک غیردولتی است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه‌گذاری، تولید و اشتغال دارد و در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان قم نزدیک به ۲ هزار واحد بهره‌بردار با اشتغال بیش از ۵۷ هزار نفر در رشته صنعت‌های مختلف مشغول تولید هستند.




انتهای خبر /

 
لینک مطلب: http://javaneparsi.ir/News/item/51339