به گفته وی، در حال حاضر ۲ هزار و ۶۰۰ نفر در شرکتهای فناور و پارک علم و فناوری قم مشغول به کار هستند که از این نظر، پارک علم و فناوری قم به یکی از مراکز قابلدفاع در اشتغالزایی در استان تبدیل شده است.
رهسپارفرد با اشاره به برنامههای آینده پارک علم و فناوری قم، گفت: توسعه زیرساختهای پارک و احداث پنج مرکز رشد جامع و مراکز کارآفرینی از مهمترین اهداف و رسالتهای پارک علم و فناوری در سالهای آینده است. این اقدامها بهویژه در راستای ایجاد فضایی مناسب برای رشد شرکتهای دانشبنیان و توسعه فعالیتهای فناورانه در استان قم انجام میشود.
وی همچنین بر اهمیت توجه به حوزه علومانسانی در پارک علم و فناوری تأکید کرد و افزود: حوزه علومانسانی برای پاسخگویی به نیازهای جامعه و ایجاد زمینه اشتغال برای فارغالتحصیلان دانشگاهی نیز در بین مهمترین رسالتهای ما قرار دارد. ما به دنبال آن هستیم که با استفاده از ظرفیتهای این حوزه، راهکارهای نوینی برای حل مسائل اجتماعی و فرهنگی جامعه ارائه دهیم.
رئیس پارک علم و فناوری قم گفت: حدود ۴۰ شرکت فعال در پارکهای علم و فناوری قم در حوزه خدمات شهری مشغول به فعالیت هستند که این میتواند زمینهساز همکاریهای بیشتر با نهادهای دولتی و خصوصی در بهبود کیفیت خدمات شهری و حل مشکلات زیرساختی شهر قم باشد.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/51715 |