وی افزود: در سال ۱۴۰۲ نیز طی ۷۷ جلسه کمیسیون رفع تداخلات استانی برای ۳۳۹ پلاک به مساحت ۳۹۱ هزار و ۱۸۲ هکتار رفع تداخل صورت گرفت، همچنین از ابتدای ۱۴۰۳ تاکنون ضمن برگزاری ۲۵ جلسه کمیسیون رفع تداخلات استانی، ۶۶ پلاک به مساحت ۲۲۱ هزار و ۸۳۵ هکتار رفع تداخل انجام و اراضی ملی و غیر ملی تثبیت و موارد موردنظر بهمنظور صدور اسناد کشاورزی به اداره ثبتاسناد و املاک استان ارسال شد.
وی ادامه داد: مهمترین وظیفه سازمان جهاد کشاورزی قم تأمین امنیت غذایی مردم است و ما تلاش میکنیم این مأموریت را با همکاری بهرهبرداران و حفظ اراضی کشاورزی استان و جلوگیری از تغییر کاربریهای غیرمجاز در این بخش با جدیت دنبال کنیم.
بخش کشاورزی قم در زمینههای مختلف در سطح کشور دارای جایگاه مطلوبی است که از جمله آن میتوان به رتبه ششم در تولید گوشت ماهیان خاویاری، رتبه هفتم تولید خاویار پرورشی، رتبه دهم ماهیان زینتی، رتبه سوم در تولید مرغ تخمگذار و تخممرغ، رتبه سوم تولید توت و رتبههای ملی دیگر در تولید سایر محصولات کشاورزی اشاره کرد.
این بخش ۶ درصد از ارزشافزوده استان قم را به خود اختصاص داده است، همچنین ۵۰ هزار نفر بهصورت مستقیم و غیرمستقیم در بخشهای مختلف حوزه کشاورزی قم مشغول فعالیت هستند.
میزان متوسط تولید بخش کشاورزی این استان در سال بیش از ۸۵۰ هزار تُن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانهای است.
بیشتر بهرهبرداران بخش کشاورزی قم را روستاییان تشکیل میدهند بهنحویکه کشاورزی بهتنهایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخشهای مختلف استان را به خود اختصاص داده است.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/51735 |