معاون فرهنگی تربیتی جامعه المصطفی گفت: فارغالتحصیلان جامعه الزهرا سلاماللهعلیها در کشورهای مختلف علاوه بر تدریس و فعالیتهای فرهنگی، اقشار تأثیرگذار در ایجاد حرکتهای بانوانه، تشکلدهی به زنان و فعالیتهای تبلیغی هستند.
به گزارش
پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» به نقل از خبرگزاری تسنیم، حجتالاسلام محمدرضا صالح در حین بازدید از نمایشگاه «۴۰ سال بالندگی» که به مناسبت چهلمین سال تأسیس جامعه الزهرا سلاماللهعلیها راهاندازی شده است، ضمن بازدید از غرفه «به گستره جهان» که روایتی از فعالیتهای طلاب بینالملل جامعه الزهرا سلاماللهعلیها را به نمایش گذاشته است، با بیان اینکه یکی از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی، تشکیل حوزههای علمیه خواهران بوده است، تصریح کرد: امروز به برکت جامعه الزهرا سلاماللهعلیها، حوزههای علمیه یا با نام جامعه الزهرا سلاماللهعلیها یا با نامهای مشابه توسط دانشآموختگان این مرکز دینی و حوزوی در بسیاری از کشورهای جهان تشکیل شده است.
معاون فرهنگی تربیتی جامعه المصطفی خاطرنشان کرد: مهمترین وجه امتیاز جامعه الزهرا سلاماللهعلیها، بحثهای تربیتی هست که بر تربیت بانوان مهذب، خودساخته و اهل تهجد تأکید ویژهای دارد.
صالح در ادامه به یک خاطره تبلیغی اشاره کرد و با بیان اینکه سبک تربیتی، نظام تعلیموتربیت و زیرساختهای این مجموعه مورد تأیید بسیاری از علما است، گفت: باعث افتخار است که جامعه الزهرا سلاماللهعلیها امانتدار نسلی از دختران جهان اسلام بوده و در تربیت نسلهای آینده بهعنوان کادرسازی برای جهان اسلام، قطعاً در مهندسی فکری، اجتماعی، سیاسی و دینی جهان اسلام تأثیرگذار است.
وی تصریح کرد: فارغالتحصیلان جامعه الزهرا سلاماللهعلیها در کشورهای مختلف علاوه بر تدریس و فعالیتهای فرهنگی، اقشار تأثیرگذار در ایجاد حرکتهای بانوانه، تشکلدهی به زنان و فعالیتهای تبلیغی هستند.
معاون فرهنگی تربیتی جامعه المصطفی تأکید کرد: بحمدالله جامعه الزهرا سلاماللهعلیها همراه با جامعه المصطفی توانسته پرچمدار حرکت علم، تمدن، خودسازی، تزکیه نفس و تربیت در جهان باشد.
وی در پایان به نقش حجتالاسلاموالمسلمین طباطبایی مدیر اسبق جامعه الزهرا سلاماللهعلیها بهعنوان فردی ارزشمند در پیریزی زیرساختهای علمی و تربیتی و تأکید و توجه بر مسائل تقوایی، ایمان، تعبد و تهجد طلاب اشاره کرد و یاد مرحومه خانم حاج خلیلی را که از مدیران جهادی بخش بینالملل بود، گرامی داشت.
انتهای خبر /