printlogo


مدیرکل صنعت قم:
طرح توسعه ۶۳ واحد صنعتی اجرایی شد
کد خبر: 52374
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت قم گفت: از ابتدای سال جاری تا دی‌ماه، طرح توسعه ۶۳ واحد صنعتی در این استان با سرمایه‌گذاری ۲۵ هزار میلیارد ریال و ظرفیت ایجاد اشتغال برای چهارهزار و ۱۶۵ نفر اجرایی شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا»  اکبر ابدالی بیان کرد: علاوه بر این، طی مدت یاد شده ۷۱ جواز تأسیس به‌منظور اجرای طرح‌های توسعه‌ای در واحدهای تولیدی مستقر در شهرک‌های صنعتی استان با سرمایه‌گذاری ۲۹ هزار میلیارد ریال و ظرفیت اشتغال‌زایی برای یک هزار و ۸۰۰ نفر صادر شد.

 وی افزود: این آمار نشان از علاقه صنعتگران استان به گسترش فعالیتشان دارد، در همین راستا باید از فعالان اقتصادی با تسهیل روند پرداخت وام‌های بانکی به‌منظور تأمین اعتبارات لازم و همچنین همراهی هرچه بیشتر دستگاه‌های اجرایی برای سرعت‌بخشیدن به فرایندهای اداری، حمایت کرد.

 وی ادامه داد: اجرای طرح‌های توسعه‌ای در واحدهای تولیدی موجود در شهرک‌های صنعتی قم از جمله اولویت‌های اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان است، چرا که در این حالت با سرمایه‌گذاری کمتر و زمان کوتاه‌تر نسبت به ایجاد واحدهای صنعتی جدید، می‌توان سطح تولید و اشتغال را افزایش داد.

 ابدالی گفت: البته ایجاد واحدهای تولیدی جدید در شهرک‌های صنعتی استان نیز بر اساس اسناد بالادستی و اولویت‌های تعیین شده همچنان ادامه دارد و ما از حضور سرمایه‌گذاران علاقه‌مند به فعالیت‌های تولیدی برای استقرار صنایع پاک، دانش‌بنیان، کم آب‌بر و دارای سازگاری بیشتر با محیط‌زیست در قم استقبال می‌کنیم.

بر اساس آمار استخراج شده از سامانه ملی رصد اشتغال، از ابتدای سال تاکنون ۷۴ درصد برنامه ابلاغی اشتغال استان در بخش صنعت محقق شده است. بر اساس سهمیه ابلاغی در سامانه رصد اشتغال بخش صنعت استان باید تا پایان سال ۱۴۰۳ چهارهزار و ۸۰۰ فرصت شغلی ایجاد می‌کرد که تاکنون سه هزار و ۵۴۷ فرصت شغلی در این بخش ایجاد شده است.

 گفتنی است شهرک‌های صنعتی قم امکانات فنی و زیرساختی مناسبی برای فعالیت‌های تولیدی در حوزه‌های مختلف دارند و سرمایه‌گذاران با استفاده از این ظرفیت و نیز نزدیک بودن این شهرک‌ها به پایتخت و عمده بازارهای مصرف کشور و همچنین صادرات به کشورهای هدف می‌توانند فعالیت اقتصادی سودآوری را در این استان ایجاد کنند.

 استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، شهاب (چاپ و نشر)، سلفچگان، محمودآباد، ثامن‌الائمه (ع)، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود و همچنین ۲ شهرک غیردولتی است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه‌گذاری، تولید و اشتغال دارد و در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان قم نزدیک به ۲ هزار واحد بهره‌بردار با اشتغال بیش از ۵۷ هزار نفر در رشته صنعت‌های مختلف مشغول تولید هستند.




انتهای خبر /

 
لینک مطلب: http://javaneparsi.ir/News/item/52374