وی افزود: برای نمونه بهمنظور تأمین گوشت مرغ نیاز مردم در ایام موردنظر، میزان جوجهریزی انجام شده در حد مطلوب است، همچنین شرایط تدارک و ذخیرهسازی سایر کالاهای اساسی حوزه کشاورزی در استان قم اطمینانبخش است.
وی ادامه داد: در کنار برنامهریزی انجام شده برای تأمین و تدارک کالاهای اساسی در ایام پایانی سال، برای تنظیم بازار در روزهای جاری نیز اقدامهای لازم نظیر تزریق و توزیع گسترده محصولات و از جمله گوشت مرغ منجمد، در حال انجام است.
بخش کشاورزی قم بهعنوان متولی اصلی تأمین امنیت غذایی مردم در زمینههای مختلف در سطح کشور دارای جایگاه مطلوبی است که از جمله آن میتوان به رتبه ششم در تولید گوشت ماهیان خاویاری، رتبه هفتم تولید خاویار پرورشی، رتبه دهم ماهیان زینتی، رتبه سوم در تولید مرغ تخمگذار و تخممرغ، رتبه سوم تولید توت و رتبههای ملی دیگر در تولید سایر محصولات کشاورزی اشاره کرد.
این بخش ۶ درصد از ارزشافزوده استان قم را به خود اختصاص داده است، همچنین ۵۰ هزار نفر بهصورت مستقیم و غیرمستقیم در بخشهای مختلف حوزه کشاورزی قم مشغول فعالیت هستند.
میزان متوسط تولید بخش کشاورزی این استان در سال بیش از ۸۵۰ هزار تُن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانهای است.
بیشتر بهرهبرداران بخش کشاورزی قم را روستاییان تشکیل میدهند بهنحویکه کشاورزی بهتنهایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخشهای مختلف استان را به خود اختصاص داده است.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/52511 |