printlogo


مدیرعامل سازمان اموال تملیکی کشور خبر داد:
قم در جمع ۳ استان برتر مدیریت اموال تملیکی
کد خبر: 53512
مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی کشور با تأکید بر قرارگیری انبارهای قم در رتبه سوم مدیریت اموال تکمیلی، از تدوین برنامه‌ای هفت محوری در راستای بهبود فرایندهای انبارداری و تعیین تکلیف کالاهای موجود در سال جاری خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» به نقل از خبرگزاری ایرنا، احسان عسکری روز سه‌شنبه در جریان بازدید از انبارهای اموال تملیکی استان قم و در گفت‌وگو با خبرنگاران، اظهار کرد: انبارهای اموال تملیکی قم در زمینه مدیریت کالاهای رسوبی از وضعیت مطلوب‌تری نسبت به بسیاری از استان‌های کشور برخوردار هستند و فرایند تعیین تکلیف کالاها در قم رضایت‌بخش ارزیابی شده است؛ به‌گونه‌ای که مورد تأیید دادستان و رئیس‌کل دادگستری استان نیز قرار گرفته است.
وی با اشاره به یکی از چالش‌های اساسی انبارهای قم گفت: پراکندگی انبارها از جمله مشکلات اصلی در این حوزه است و بر همین اساس، تجمیع و متمرکزسازی انبارها به‌عنوان یکی از اولویت‌های اصلی سازمان در سال جدید دنبال خواهد شد، هدف این است که انبارها در قالب یک مجموعه ملکی یکپارچه در یک موقعیت مشخص مستقر شوند.
عسکری در تبیین راهبردهای جدید سازمان برای ارتقا کارآمدی در حوزه انبارداری افزود: برنامه راهبردی سازمان در سال جاری در هفت محور اصلی طراحی شده که یکی از مهم‌ترین آنها، استقرار الگوی «انبارداری نوین» است، در این مدل، تلاش می‌شود با نگاه شرکتی به فرایند انبارداری و فروش، میزان نگهداری کالاها به حداقل رسیده و به‌ویژه در خصوص کالاهای سریع‌الفساد، تعیین تکلیف بادقت و سرعت بیشتری صورت پذیرد.
مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی همچنین با اشاره به مدیریت کالاهای خاص مانند ماشین‌آلات عنوان کرد: قم در این حوزه نیز عملکرد مناسبی داشته و رسوب کالا در بخش خودروهای سنگین و سواری در این استان به‌مراتب کمتر از میانگین کشوری است. سایر استان‌ها نیز باید با افزایش سرعت، به این سطح از کارآمدی نزدیک شوند.
وی در ادامه با اشاره به عملکرد موفق قم در زمینه سیاست‌های فروش تصریح کرد: استان قم از حیث اجرای سیاست‌های فروش به‌ویژه حراج کالاها، عملکرد قابل‌قبولی داشته و ازاین‌جهت در میان سه استان برتر کشور قرار گرفته است.
عسکری در پاسخ به پرسشی در خصوص اقدامات سازمان برای جلوگیری از بروز فساد در فرایندهای مرتبط با اموال تملیکی گفت: باتوجه‌به ماهیت کاری سازمان که مستقیماً با کالا و مردم در ارتباط است، میزان تخلفات در سازمان بسیار پایین است، بااین‌حال، در راستای ارتقا شفافیت، هوشمندسازی فرایندها، فعال‌سازی سامانه سیاد و اجرای فروش از طریق مزایده‌های الکترونیکی در بستر این سامانه در دستور کار قرار گرفته است که به شکل مؤثری از بروز فساد جلوگیری خواهد کرد.
وی با تأکید بر پاک‌دستی کارکنان این سازمان خاطرنشان کرد: پرسنل سازمان اموال تملیکی از نیروهای خدوم و پاک‌دست وزارت امور اقتصادی و دارایی هستند که با دغدغه‌ای جدی، شعار محوری سازمان یعنی «امانت‌داری کالاهای مردم» را دنبال می‌کنند. خوشبختانه در استان قم نیز شاهد تحقق این رویکرد به بهترین شکل، به‌ویژه در سال‌های اخیر بوده‌ایم.
 
انتهای خبر /

 
لینک مطلب: http://javaneparsi.ir/News/item/53512