حسن محمدی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» با شاره به ایام پیادهروی اربعین بر ضرورت نکات بهداشتی تأکید کرد و اظهار داشت: اولین گام در رعایت اصول بهداشتی رعایت بهداشت آب و غذا است، از همین رو فقط از آب بطری شده و مهر بسته استفاده کنید و از مصرف سبزیهای خام، سالاد و غذاهای فروشندگان دورهگرد خودداری کنید.
وی ادامه داد: نکته مهم دیگر این است که غذاها باید کاملاً پخته و داغ سرو شوند و رعایت این مهم در کاهش ابتلا به بیماری بسیار ضروری است.
کارشناس ارشد بهداشت با اشاره به گرمای شدید هوا، ابراز داشت: اقدامات دیگری که باید صورت بگیرد در راستای پیشگیری از گرمازدگی است از همین رو توصیه میشود که زائران در ساعات اوج گرما (۱۰ صبح تا ۵ بعدازظهر) استراحت کنند و هر ۱۵ دقیقه ۱ لیوان آب بنوشند (حتی اگر تشنه نیستند).
وی ادامه داد: توصیه میشود که از کلاه لبهدار، عینکآفتابی و کرم ضدآفتاب (SPF50+) استفاده کنند.
وی در خصوص انتخاب کفش مناسب نیز بیان داشت: به زائران عزیز توصیه میشود که از کفشهای ارگونومیک و طبی که قبلاً پوشیده و با آنها حس راحتی دارند، استفاده کنند.
محمدی افزود: علاوه بر این توصیه ما به زائران این است که پاها را روزانه با پودر ضدقارچ خشک کنند و جوراب نخی بپوشند و در صورت ایجاد تاول، با سوزن استریل آن را تخلیه و پانسمان کنند.
وی تأکید کرد: در آموزشهایی که به مدیران کاروانها در ایام مختلف میدهیم یک سری موارد بهعنوان توصیههای کلیدی است که همواره مورد تأکید ما است.
کارشناس ارشد بهداشت ادامه داد: تهیه آب آشامیدنی از مراکز معتبر،
همراه داشتن کارت شناسایی و بیمه مسافرتی در کیف ضدآب و ذخیره کردن شمارههای اورژانس عراق: ۱۰۴ (اورژانس) و ۱۲۲ (پلیس) از جمله این توصیههای کلیدی است.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/54900 |