printlogo


مسئول قرارگاه جهادی رِبّیّون قم :
حضور نخبگان در اردوهای جهادی به پرورش بیشتر مدیران جهادی می انجامد
کد خبر: 5741
مسئول قرارگاه جهادی ربّیون قم از نخبگان خواست با توجه به توصیه رهبر معظم انقلاب، حداقل برای یک بار در اردوها و فعالیت های جهادی حضور یابند و آن فضای روح انگیز را از نزدیک لمس کنند.
حمیدرضا طلوعی در گفتگو با خبرنگار قم فردا، با بیان ابعاد و اهداف مختلف فعالیت گروه های جهادی در کشور گفت: قرارگاه جهادی ربیون از سوی  هیئت محبّین اهل بیت (ع) و با همکاری ویژه پایگاه بسیج مسجد امیرالمؤمنین (ع) قم از سال 1393 تأسیس شده و مانند بسیاری دیگر از قرارگاه های و گروه های جهادی، دو بار در سال یعنی در ایام نوروز و همچنین ایام تابستان، اقدام به برگزاری اردوی جهادی ده روزه کرده است.

تلاش جدی گروه های جهادی برای عمران و محرومیت زدایی فرهنگی
وی ادامه داد: اگرچه فعالیت گروه های جهادی بر مسئله عمران و محرومیت زُدایی در مناطق هدف متمرکز است؛ اما قرارگاه جهادی ربیون، تأکید ویژه ای بر مسائل فرهنگی دارد و از این رو علاوه بر بحث جهادی، مسائل فرهنگی و تبلیغی نیز در منطقه هدف بویژه با حضور روحانیون عزیز به صورت خانه به خانه و چهره به چهره دنبال می شود که این فعالیت سبب علاقه مند شدن برخی از نوجوانان و جوانان به ادامه تحصیل در حوزه های علمیه شده است.

طلوعی همچنین کمک رسانی پزشکی را هم از دیگر خدمات قرارگاه جهادی ربیون دانست و اظهار داشت: در همین اردوی اخیر نوروز 98 در لرستان، مسائل طب سوزنی با حضور متخصصین امر در منطقه هدف پیگیری شد که استقبال فراوان مردم منطقه، بیماران و نیازمندان را به دنبال داشت؛ تا آن جا که حتی از مرکز استان یعنی از خرم آباد هم برخی از بیماران به روستا و منطقه استقرار گروه مراجعه می کردند تا مشکل خود را حل کنند.

وی با اشاره به این که در هر یک از اردوهای جهادی این قرارگاه، بین 40 تا 80 نفر از نیروهای جهادی حضور دارند افزود: این نیروها از اقشار مختلف جامعه و رده های سنی گوناگون مانند پزشکان، کارمندان، طلاب، معلّمان، دانشجویان و دیگر اقشار هستند و تنها به دانشجویان و جوانان محدود نمی شوند.

تداوم ارتباط با منطقه هدف، رویکرد جدید گروه های جهادی
حمیدرضا طلوعی مناطق محروم استان های خوزستان، کرمانشاه و لرستان را جزو مناطق هدف قرارگاه جهادی ربیون قم خواند و اضافه کرد: البته حضور ما در این مناطق تنها به یک اردوی ده روزه محدود نمی شود و تلاش بر این بوده و هست که تداوم ارتباط با منطقه هدف، حداقل برای دو اردو و فاصله زمانی بین آن ها محفوظ بماند که این امر با هماهنگی قرارگاه های پیشرفت و آبادانی و سپاه استان ها انجام می شود.

وی با اشاره به تأکیدات مکرّر مقام معظم رهبری بر امر فعالیت گروه های جهادی و ضرورت مدیریت جهادی تصریح کرد: یکی از نتایج مهم این فعالیت ها، پرورش و تربیت مدیران جهادی است؛ به همین دلیل هم هست که حضرت آقا توصیه می فرمایند تا نخبگان هم در این حرکت ها حضور پیدا کنند و این فضای معنوی و مردمی را از نزدیک شاهد باشند.

طلوعی ادامه داد: تجربه ما در این 5 سال نشان می دهد که حضور نخبگان در این گونه فعالیت ها، سبب استمرار حضور آن ها در این حرکت خداپسندانه و تبدیل شدن آنان به مدیران جهادی می شود.

اردوهای جهادی و تأثیر همزمان بر شرکت کنندگان و مردم منطقه هدف
مسئول قرارگاه جهادی ربیون در عین حال به ابعاد و ثمرات مختلف اردوهای جهادی اشاره کرد و یکی از این نتایج را در بهره معنوی اعضای گروه های جهادی دید و گفت: این اردوها به شرکت کنندگان آموزش می دهد که می توان بدون چشمداشت مالی و تنها برای رضای خدا، به دنبال خدمت به مردم و همچنین عمل به توصیه دینی «زکاتُ العلم، نَشرُه» بود.

وی ادامه داد: جنبه مهم دیگر این حرکت ها، تأثیرگذاری اردوهای جهادی بر روی افراد حاضر در منطقه هدف است تا آنان نیز خودشان، انگیزه بیشتر برای حرکت و کار جهادی پیدا کنند و پیگیر ادامه کارها و تداوم آن در منطقه خود باشند.


انتهای پیام/120
لینک مطلب: http://javaneparsi.ir/News/item/5741