کاظمی ادامه داد: بیشترین بارندگی در روز ۳ فروردین در پلدختر صورت گرفت که به ۱۶۷ میلیمتر رسید. همچنین حجم ۵ هزار متر مکعب در ثانیه در آب در رودخانه پلدختر این سیل خروشان را تشکیل داد و باعث ویرانی و تخریب نیمی از پلدختر و معمولان شد. به نحوی که ۱۰ روستا کاملاً محو شد.
نماینده مردم پلدختر با بیان اینکه سیل زدگان این منطقه خانه و وسایل زندگی خودرو و مغازههایشان را از دست دادهاند گفت: آنها غیر از لباس تن خود چیزی در بساط ندارند و بیش از ۳۰ هزار در نفر در حوزه انتخابیه من حتی کفش ندارند. آنها تمام اموالشان را از دست دادند و من به سوی همه دستگاهها، نهادها و مردم نجیب ایران برای رسیدگی به سیل زدگان دست طلب یاری دراز میکنم.
کاظمی با بیان اینکه ارتباط پلدختر با مرکز استان و دیگر شهرها به سختی انجام میشود افزود: همچنین ارتباط ۶۰ روستا قطع است و کمکهای غذایی با بالگرد انجام میشود. زیرساخت آب، برق، گاز و تلفن هم قطع شده بود که برخی وصل شده و یا در حال وصل است. این سیل همچنین دامداری خطوط انتقال آب و کل زیرساختها را برده و از آن چیزی باقی نمانده است.
وی با بیان اینکه هزاران میلیارد خسارت به پلدختر وارد شده و کمک رسانی به سیل زدگان به سختی انجام میشود اضافه کرد ۳۰ هزار نفر بی خانمان شدند. رئیس مجلس نمایندگان و وزرا شاهد بودند که چه بلایی سر مردم آمده است. ما درخواست شناور داشتیم و میخواهیم ارتباط ۷۰ روستا وصل شود تا از مرگ مردم جلوگیری کنیم اگر مردم از بی عرضگی ما تلف شوند خدا ما را نمیبخشد.
کاظمی ضمن قدردانی از سپاه و ارتش که با تمام توان به صحنه آمدهاند اظهار کرد: علیرغم این اگر وضعیت به این منوال ادامه یابد لجن و گل ولای کوچه و خیابان تا چند ماه دیگر هم جمع نمیشود. لازم است به دستگاهها فشار بیاوریم که به داد مردم برسند.
نماینده مردم پلدختر همچنین پیشنهادات خود را به این شرح اعلام کرد: احداث دیوار ساحلی علمی جهت نجات مردم، جانمایی مناسب برای مناطق آب گرفته و بازسازی جاده پلدختر به معمولان بخشی از کارهایی است که باید در این خصوص صورت گیرد.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/6065 |