printlogo


مسئول شرکت بازاریابی شبکه ای تلفیق و هنر:
نقص قوانین مانع بازاریابی شبکه ای در کشور می شود/ بزرگترین انبار صنایع دستی خاورمیانه در ایران
کد خبر: 9625
مسئول شرکت بازاریابی شبکه ای تلفیق و هنر با اشاره به اینکه ما بزرگترین انبار کاملا مکانیزه صنایع دستی خاورمیانه در ایران را داریم ، گفت: نقص قوانین مانع بازاریابی شبکه ای در کشور می شود.
سید مرتضی مرتضوی در گفتگو با خبرنگار قم فردا با اشاره به فعالیت های شرکت بازاریابی شبکه ای تلفیق و هنر، اظهار داشت: ما در حوزه تولید و توزیع صنایع دستی در سطح کشور و حتی خارج از کشور فعال هستیم و بازار هدف ما داخل و خارج است.
وی ادامه داد: در حال حاضر 350هزار نفر بازاریاب و حدود 45هزار نفر تولیدکننده و 6100واحد کارگاهی داریم که زیر نظر و  مدیریت شرکت ما هستند که 240مورد از این واحدهای کارگاهی از خود شرکت می باشند.
مسئول شرکت بازاریابی شبکه ای تلفیق و هنر با اشاره به اینکه این واحدهای کارگاهی در سراسر کشور قرار دارند، گفت: بیشتر این واحدهای تولیدی در روستاهای قرار دارند.
وی اضافه کرد: تنوع صنایع دستی در ایران بسیار زیاد است و می توان گفت که تنوع صنایع دستی ایران سه برابر تنوع صنایع دستی دنیا می باشد به عنوان مثال در اصفهان فقط 157نو هنر بافتنی وجود داردکه هر کدام از این هنرها حدود 3تا 5هزار مورد تنوع دارد یعنی فقط در شهر اصفهان فقط هشت صد هزار کالای صنایع دستی وجود دارد حال در نظر داشته باشید در شهر های همدان، زنجان، تبریز و... هم همین‌گونه می باشد.

تنوع صنایع دستی در ایران بسیار بالا می باشد
مرتضوی با اشاره به اینکه تنوع صنایع دستی در ایران بسیار بالا می باشد، ابراز داشت: در هندوستان با مثبت یک میلیارد جمعیت اقتصاد 34درصد مردم که حدود 450میلیون نفر می باشد از راه صنایع دستی می چرخد.
وی بیان داشت:صنایع دستی هندوستان 10درصد صنایع دستی ایران کیفیت دارد و یک هزارم صنایع دستی ایران تنوع دارد؛ یعنی در مقابل هر کالای هندی ما هزارنوع تنوع کالای ایرانی داریم  و کیفیت هم قابل مقایسه نیست.
این کارآفرین کشورمان افزود: اما سؤال اینجاست که چرا هندوستان توانسته حدود 500میلیون نفر را از طریق صنایع‌دستی مشغول به کار کند و از این طریق امرارمعاش کنند؛به دلیل اینکه دومین سینمای بزرگ دنیا که بالیوود است در تمام فیلم های خود صنایع دستی هندوستان را به نمایش در می آورد و نوعی تبلیغ محسوب می شود؛آنها بطور کامل در حال فرهنگ سازی هستند .
وی گفت: این کار را ما در ظرف دو سال انجام داده‌ایم همین فعالیت را که در ظرف این مدت انجام داده‌ایم باعث شده است که حدود 350هزار نفر بازاریاب داشته باشیم که حدود 100هزار نفر از این افراد آموزش کامل دیده‌اند و انواع صنایع دستی را می شناسند.
مرتضوی عنوان داشت: اگر  میراث فرهنگی کشور که یک ارگان دولتی است  بخواهد این کار را انجام دهد چندین سال طول می‌کشد تا به این نقطه برسد و چندین میلیارد هم باید هزینه کند.
وی تاکید کرد: ما در بخش خصوص این قابلیت را داریم که با سرعت بیشتر و با کیفیت خیلی بهتر اطلاعات را انتقال دهیم منتها برخی قوانین دست و پاگیر در کشور و برخی قوانین جزئی که می توان با کمترین اقدامات رفع شود کارها را گره میزند و یا ممکن است برخی جریان ها نگذارند که این اتفاق بیفتد و آن مسائل را اصلاح کنند.

برخی قوانین باید دوباره بازنویسی شوند
این کارآفرین با اشاره به اینکه به دلیل همین قوانین کهنه و دست و پاگیر ، همه افرادی که در چنین عرصه های فعالیت می کنند تا اقتصاد کشور را بهبود ببخشند تحت فشارهای مختلفی قرار دارند، تصریح کرد: شرکت ما برای دریافت مجوز فعالیت در فضای مجازی با عنوان بازاریابی شبکه ای به صنعت و معدن مراجعه کرده است اما صنعت و معدن می‌گوید که ما باید کارگاه‌های تولیدی با پروانه بهره‌برداری به نام شرکت داشته باشیم.
وی ادامه داد:شرکت  به میراث فرهنگی مراجعه کرد با این عنوان که مجوز فعالیت 240واحد کارگاهی ما را بدهید که آن‌ها اعلام کردند ما این مجوز را به اسم فرد می دهیم؛ در حالی که صنعت و معدن می گوید به نام شرکت باید باشد این گونه قوانین و ناهماهنگی ها باعث ایجاد مشکل برای ما و شرکت های این‌چنین شده و باعث پاس‌کاری بین ادارات شده است.
مرتضوی بیان داشت:  وقتی قوانین نقص دارد  باید ایرادات آن را رفع کنیم نه این که افراد ما را هر روز به ادارات مختلف ارجاع دهند.

بزرگترین انبار کاملا مکانیزه صنایع دستی خاورمیانه در ایران
وی خاطرنشان شد: ما در این دو سال دستاوردهای بسیاری بدست آورده ایم؛ ما امروز بزرگ‌ترین انبار صنایع‌دستی خاورمیانه که کاملاً مکانیزه با کلی کالای صنایع‌دستی را ایجاد کرده ایم همچنین 45هزار هنرمند و 6100 کارگاه تولیدی دستاورد دیگر ما می باشد که در این دوسال صورت گرفته است و پشتیبانی این مسائل بسیار سخت و زمان‌بر است.
مسئول شرکت بازاریابی شبکه ای تلفیق و هنر با اشاره به اینکه امروز همین ادارات با سنگ‌اندازی‌های خود دستاوردهای ما را زیر سؤال می برند، تاکید کرد: ما هیچ نوع حمایتی از ارگان ها و مسئولین نمی‌خواهیم فقط این نوع فشارها را روی شرکت ما ایجاد نکنند ، ما تاکنون هیچ نوع وام دولتی هم نگرفته‌ایم.

صنایع دستی بهترین کالا برای جایگزینی نفت است
وی افزود: بهترین کالا و باقابلیت ترین کالایی که می توان جایگزین نفت کرد صنایع دستی می باشد چرا که بیشترین ارزش افزوده در تمام دنیا توسط هنر خلق می شود.
مرتضوی ادامه داد: ما بین سه تا 5میلیون نفر هنرمند در کشور داریم و تمام اتفاقی که شرکت ما در دوسال ایجاد کرده است با 45هزار نفر هنرمند ایجاد شده است که اگر تمام هنرمندان به عرصه وارد شوند کار بسیار بزرگی خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه فروش شرکت از طریق بازاریابی شبکه ای در فضای مجازی و ارسال کالا از طریق پست است، گفت: در ماه های گذشته برخی ها ما را متهم به شرکت هرمی کردند که در حال فعالیت هستیم و با این شکایت مشکلات فراوانی را برای ما ایجاد کردند که به لطف خدا رفع شد.
مرتضوی اضافه کرد: شرکت هرمی یا غیر هرمی تفسیر دارد البته ما در قوانین نواقص داریم وقتی قانون نواقص داشته باشیم آن‌کسی که به جریان نفوذ متصل باشد یا کسی که آگاهی کمتری دارد به‌زعم خود قانون را تفسیر می‌کند؛ وقتی کارشناسی سایت و نوع فروش و نوع کارکرد ما را بررسی کرد همه‌چیز بسیار درست و بدون ایراد بود.
وی عنوان داشت:  وقتی ما به صنعت معدن برای دریافت مجوز رجوع کردیم دو ایراد از ما گرفتن که اول این بود که اصلاً ما نمی‌توانیم صنایع‌دستی بفروشیم درحالی‌که ما یک کالای صد درصد ایرانی تولید می کنیم که می توانیم چرخه اقتصاد کشور را بچرخاند درحالی‌که در مقابل فعالیت ما ایستاده‌اند و ایراد دوم هم اینکه می گویند ما باید پروانه بهره‌برداری بیاوریم ، این‌ها مشکل به‌روز نبودن قوانین کشور است.

برخی قوانین مانع از فعالیت بازاریابی شبکه ای می شود
مسئول شرکت بازاریابی شبکه ای تلفیق و هنر با اشاره به شعر خانومی که در دیدار اخیر رهبری خواندند جنگ را با بیست ساله ها بردیم ولی جنگ اقتصاد را با شصت ساله ها باختیم، گفت: چون فکر کهنه و پوسیده برخی افراد موجب این امر شده است؛ مسئولین مشخص کنند که آیا  می خواهند بازاریابی شبکه ای فعالیت کند یا نه؟ صنعت  و معدن به هر کسی می خواهد مجوز می دهد به هر کسی بخواهد مجوز نمی دهد که اصلاً درست نیست، آیا بعدازاین همه مدت  نباید قانون بازاریابی شبکه‌ای وارد مجلس و تصویب شود؟
وی ادامه داد: البته شرکت هم‌اکنون در حال فعالیت است اما در برهه‌ای از زمان فشارهایی وارد می شود که برطرف کردن این فشارها انرژی ما را می گیرد به همین دلیل نیازمند بررسی برخی قوانین هستیم.

انتهای پیام/160
لینک مطلب: http://javaneparsi.ir/News/item/9625