وی ادامه داد: یکی از مسائل مهمی که باید در بودجه سال آینده مورد توجه قرار گیرد، کاهش پرداختی از جیب مردم است؛ در سالهای گذشته و پس از اجرای طرح تحول نظام سلامت این میزان از حدود 50 درصد به 35 درصد کاهش پیدا کرده است.
سخنگوی وزارت بهداشت ادامه داد: یکی دیگر از اقدامات وزارت بهداشت بعد از اجرای طرح تحول نظام سلامت ساخت و بهره برداری از 24 هزار تخت جدید و حدود 650 کلینیک ویژه است که امیدوارم اعتبارات سال آینده در حدی باشد تا این گونه خدمات دچار مشکل نشود.
حریرچی اظهار کرد: انجام خدمات جدید بهداشتی درمانی احتیاج به منابع جدیدی دارد که سازمان برنامه و بودجه باید به این مسئله توجه ویژهای کند که یکی از این موارد توجه به بیماران خاص و اضافه شدن برخی بیماریها به لیست بیماران خاص است.
وی اضافه کرد: دشمنان ما به فکر تحریم دارو و تجهیزات پزشکی و در نتیجه ایجاد مشکلات برای مردم هستند که در چنین شرایطی دارو تنها کمتر از 10 درصد افزایش قیمت داشته است.
سخنگوی وزارت بهداشت تأکید کرد: مردم در زمان تحریم با حوزه بهداشت و درمان دچار مشکل میشوند و به همین دلیل وزارت بهداشت حمایت ویژهای از دولت و مجلس را میطلبد تا با اختصاص منابع کافی به حوزه سلامت خدمات رسانی بهداشتی و درمانی به مردم بهتر از قبل انجام می شود.
حریرچی گفت: در زمان تحریم انتظار داریم که پرداختیهای طرف قرارداد برای خرید تجهیزات و لوازم مصرفی به روز باشد و امیدوارم که بودجه مناسب برای این کار تصویب و همان منابع به موقع در اختیار وزارت بهداشت قرار بگیرد.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/1012 |