عرف در این جلسه ضمن اشاره به افزایش بی سابقه فشارها و تهدیدها و اقدامات ظالمانه و غیر قانونی دشمنان نظام که با هدف ایجاد و گسترش نارضایتی های عمومی, به قصد القای ناکارآمدی دولت و حاکمیت و با رویکرد برهم زدن ثبات نظام و انسجام ملی انجام می شود, تاکید کرد: در چنین شرایطی, مسیر و راه کل نظام, ایستادگی است که لازم است مدبرانه, هوشمندانه و مقتدرانه پیگیری شود؛ به ویژه آن که اعتقاد دارم از پیچ سخت این مسیر گذشته ایم و چشم انداز روشنی پیش رو داریم؛ چرا که خداوند نیز وعده نصرت و پیروزی را به کسانی که در مسیر حق و حقیقت ایستادگی می کنند, داده است.
معاون سیاسی وزیر کشور هم چنین ضمن دعوت مجریان انتخابات به در دستور کار قرار دادن دو اصل قانونمداری و بیطرفی, بر ضرورت پرهیز جدی آنان از هر گونه شایبه آفرینی از جمله حضور در محافل انتخاباتی یا برقراری ارتباطات خاص و شبهه ناک, تاکید کرد و اظهار داشت: رای و خواست مردم, مصداق حق الناس و امانتی در اختیار مجریان انتخابات است که باید به هر نحو ممکن از آن حفاظت و پاسداری کرد چرا که انتظار مردم از مسوولان و مجریان انتخابات, همین است.
هم چنین عرف و هیات همراه در جریان این سفر, به دیدار با حجت الاسلام آل هاشم نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز رفتند و گزارشی از اقدامات انجام شده تاکنون در ستاد انتخابات کشور و نیز رویکردها و سیاست های کلان وزارت کشور و دولت در خصوص انتخابات و نیز فعالیت های سیاسی و حزبی ارایه کردند.
حجت الاسلام آل هاشم نیز در این دیدار, بر ضرورت تلاش برای افزایش رضامندی و جلب مشارکت مردم بر اساس قانونمداری و پرهیز از سیاست زدگی تاکید کردند.
داور نهایی در انتخابات, رای و خواست مردم است
معاون سیاسی وزیر کشور با تاکید بر ضرورت گفتگو میان همه آحاد مردم و مسوولان, فقدان یا کاهش گفتگو را موجب بروز ابهام ها و سوتفاهم ها دانست و افزود: از مهم ترین اهداف سفرهای استانی معاونت سیاسی, گفتگوی رودررو و بی واسطه با اجزای جامعه مدنی یعنی نمایندگان گروه ها و اقشار مختلف جامعه است.
عرف همچنین با اشاره به بارش نعمت الهی در آغاز سال ۹۸ و نیز افزایش فشارها و تهدیدهای امریکا و دشمنان نظام, سال ۹۸ را با توجه به برگزاری انتخابات اسفند ماه, سالی ویژه ارزیابی کرد و اظهار داشت: در چنین شرایطی, برگزاری انتخابات و مشارکت مردم, از اهمیت ویژه ای برخوردار است و در موقعیتی که دشمنان با تلاش برای ایجاد نارضایتی عمومی, ثبات نظام و انسجام ملی کشور را هدف گرفته اند, معنای متفاوتی دارد.
رییس ستاد انتخابات کشور هم چنین با اشاره به این که داور نهایی و تعیین کننده در انتخابات, رای و خواست مردم است, تاکید کرد: باید به صندوق رای به عنوان نماد مردمسالاری دینی در نظام جمهوری اسلامی ایران, اعتماد کرد و به پشتوانه مردم و بر اساس قانونمداری و بیطرفی, به آن قدرت بخشید.
عرف هم چنین ضمن تاکید بر این که لازم است چارچوب قانون و اصل قانونمداری, مبنای عمل تمامی عوامل برگزاری انتخابات قرار گیرد, اظهار داشت: همه ما ذیل میثاق ملی کشور یعنی قانون اساسی عمل می کنیم و به بند بند آن ملتزم و معتقدیم.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/10463 |