وی افزود: بذر این محصول حدود ۶۰ سال پیش توسط حاج حبیب کاشی وارد قم شد و اکنون در بخش جعفریه به صورت گسترده کشت میشود.
وی ادامه داد: طالبی نسبت به دمای هوای حساس است و برای رشد به آب کافی نیاز دارد که این شرایط در زمینهای کشاورزی بخش جعفریه مهیاست.
سلامی گفت: این محصول دوره عمر کوتاهی دارد و باید در ابتدای فصل بهار کاشت و در نهایت تا ابتدای فصل تابستان برداشت شود.
وی بیان کرد: حدود ۴۰۰ بهره بردار به صورت حرفهای مشغول تولید این محصول در سطح مزارع کشاورزی استان هستند.
وی ادامه داد: بسیاری از کشاورزی قمی، طالبی را به همراه پنبه به صورت همزمان در مزارع خود کشت میکنند که این کار علاوه بر صرفه جویی در مصرف آب و سایر هزینهها، باعث توجه بیشتر به محیط کشت و افزایش کیفیت محصول میشود.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/10581 |