او ادامه داد: واقعیت آن است که در فوتبال پایه ایران و حتی رده سنی بزرگسالان دلالی به شکل عجیبی مطرح است و اتفاقات زیادی از این طریق رقم میخورد. اینگونه برنامهها میتوانند بازیکنان مستعد را بدون واسطه، دلال و صرف هزینه، به خوبی معرفی کنند.
صادقی عنوان کرد: امیدوارم از محل درآمدهای این برنامه هزینههایی به عنوان جایزه به نفرات برگزیده داده شود تا صرف پیشرفت و آینده خود کنند. از طرفی «ستاره ساز» برای موفقیت بیشتر در راه استعدادیابی باید ادامه دار و مستمر باشد و برنامهای هم برای آینده فوتبالی استعدادهایی که در آن شرکت کرده اند داشته باشد. به نظر من نباید افرادی که در چنین برنامههایی استعداد خود را نشان میدهند به حال خود رها کنیم و مربیان و کارشناسان برنامه که جزء چهرههای مطرح فوتبال ایران هستند باید با درنظر گرفتن کیفیت این نفرات مستعد، آنها را به تیمهای مختلف معرفی کنند تا از طریق باشگاهی و در رقابت با بازیکنان نخبه پیشرفت کنند.
این بازیکن پیشکسوت ادامه داد: معتقدم نتیجه مثبت اینگونه استعدادیابیها را زمانی میتوانیم شاهد باشیم که فدراسیون فوتبال و باشگاهها هم در انتخاب و نخبه پروری حضور فعالی داشته و به افراد و برنامههایی که بازیکنان مستعد میتوانند در آن خود را نشان میدهند، کمک کنند.
بازیکن سابق تیم ملی بیان کرد: از نگاه مردمی، قطعا «ستاره ساز» برنامهای جذاب، هیجان انگیز و انگیزهمند است و باعث شناخته شدن بچهها میشود. فوتبالیستهای زیادی در این کشور بوده اند که شناخته شدند، اما نتوانستند در زد و بندهای مرسوم فوتبال ایران وارد فوتبال حرفهای شده و پیشرفت کنند. امیدوارم شناخت و کار روی چنین بچههایی تا حرفهای شدن آنها ادامه یابد.
صادقی ادامه داد: فدراسیون فوتبال باید از استعدادپروری حمایت کند و از همین نفرات نخبه تیم ملی B و C در ردههای مختلف نوجوانان بسازد تا نتیجه آن برای خانواده فوتبال ایران بماند. اصلیترین مسئله فوتبال ایران، مشکلاتی است که در فوتبال پایه وجود دارد.
کارشناس فوتبال ایران تصریح کرد: استعدایابی باید برای باشگاهها و فدراسیون فوتبال تعریف شده باشد. ابتدا باید برنامه ریزی و هدف از را استعدایابی مشخص کنیم و به صورت طولانی مدت برای این بخش فعالیت داشته باشیم تا جوانان و نوجوانانی که استعداد آنها را کشف کردیم در مسیر درست فوتبال حرکت کنند و آینده خوبی برای آنها رقم بخورد.
متاسفانه در کشور ما به فوتبال پایه توجه نمیشود. باید امکانات خوبی برای نسل جوان در نظر بگیریم تا ستارههای خوبی را کشف کنیم.
فوتبال پایه و اساس خود را دارد و فوتبال نونهالان، جوانان، نوجوانان و بزرگسالان هرکدام برنامه خاص خو را دارند. باید بازیکنان ما از سن ۱۰، ۱۱ سالگی علم فوتبال را یاد بگیرند. در حالی که اینگونه نیست و شاید جالب باشد بگویم خود من در ۳۷ سالگی و پس از اینهمه تجربه در فوتبال و درحالیکه ۲ بار به جام جهانی رفته بودم و در باشگاه بزرگ استقلال قهرمانیهای متعددی را تجربه کردم، در باشگاه پیکان از مجید جلالی علم تغذیه ورزشی را یاد گرفتم و متوجه شدم زمان خواب فوتبالیست تا چه اندازه اهمیت دارد. فوتبالیست حرفهای باید راس ساعت ۱۰ شب بخوابد، اما میدانید که این ساعت برای بسیاری از فوتبالیستهای کشورمان تازه سر شب محسوب میشود.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/11090 |