وی افزود: حساسیت مجلس درباره 14 میلیارد دلار تخصیص یافته برای واردات کالاهای اساسی بسیار بالاست و چگونگی واردات و توزیع آن و نحوه رفتار دولت با این موضوع و همچنین هزینهکرد این میزان تذکرات و پیگیریهای زیادی را انجام دادهاند.
عضو هیات رئیسه مجلس خاطرنشان کرد: وضعیت بد اقتصادی مردم در سال گذشته یکی از رنجهایی بود که متوجه دولت و نمایندگان میشد؛ این در حالی است که سال 97 سال شاهد نابسامانیهای مختلف در عرصه اقتصادی و بیبندوباری در حیف و میل ارز دولتی و بیتالمال بودیم.
وی گفت: سال 97، سال بسیار سختی برای مردم بوده و بدون دلیل هزینههای مردم افزایش پیدا کرد که باید با تلاش بیشتر در سال جاری این هزینهها جبران شود.
عضو هیأت رئیسه مجلس تصریح کرد: در سال جاری این حساسیت وجود دارد که دولت در تهیه تأمین و توزیع کالاهای اساسی و اقلام مورد نیاز مردم دقت بیشتری به خرج داده و مانع سوءاستفادههای احتمالی شود ضمن اینکه باید توزیع عادلانهای در کالاهای اساسی داشته باشیم.
رنجبرزاده گفت: اگر کالاهای اساسی با ارز 4200 تومانی وارد کشور میشود باید تا مرحله نهایی یعنی توزیع آن و قرارگیری در سفره مردم بر اساس همان ارز 4200 تومانی باشد.
وی گفت: پرونده کارتهای الکترونیکی و کوپنی کردن کالاهای اساسی بهترین راهحل ممکن است و اگر دولت این کار را انجام نمیدهد و هر روشی را به کار میگیرد باید تلاش شود تا مسیر نگرانکننده سال گذشته در سال جاری تکرار نشود و امیدواریم آن شرایط تکرار نشود.
عضو هیأت رئیسه مجلس در پایان گفت: مجلس شورای اسلامی در روند توزیع کالاهای اساسی با ارز تخصیص یافته 4200 تومانی اگر انحرافی را مشاهده کند با قاطعیت آن را دنبال خواهد کرد.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/11821 |