مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری به عنوان دبیرخانه ساماندهی و مدیریت تلفن های سه رقمی و چهاررقمی و سامانه های پاسخگویی کشور، موظف است همه ساله با هماهنگی دستگاه های اجرایی و همکاری سازمان اداری و استخدامی کشور نسبت به تعیین و بروزرسانی فرآیندها و استانداردهای لازم در حوزه پاسخگویی به مردم و یکپارچه سازی خدمات ارتباطات مردمی در کشور اقدام نماید.
همچنین به منظور جلوگیری از موازی کاری، ارتقای خدمترسانی مؤثر به گروهای نیازمند و ایجاد هماهنگی و یکسانسازی بانک های اطلاعاتی مورد استفاده، کارگروهی متشکل از نمایندگان مرکز و دستگاه های حمایتی ذیربط (وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، کمیته امداد امام خمینی (ره)، بنیاد شهید و امور ایثارگران و سازمان بهزیستی کشور) با مسئولیت مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری تشکیل می شود.
براساس این مصوبه، بالاترین مقام دستگاه اجرایی، مسئول پاسخگویی به شکایات و درخواست های مردمی موضوع این نظامنامه، در بازه زمانی تعیین شده از سوی مرکز است. در صورت عدم پاسخگویی و وجود تعارض، مرکز موظف است نسبت به تشکیل جلسات حل مسئله با حضور نماینده دستگاه اجرایی مربوط و سایر دستگاه ها (حسب مورد) اقدام نماید. در صورت تعلل و استنکاف از اجرای تصمیم متخذه، موراد تخلف توسط مرکز به مراجع ذیصلاح از جمله هیئت های رسیدگی به تخلفات اداری جهت رسیدگی، اعلام و پیگیری می گردد.
دفاتر مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی استانداری ها نیز موظفند نتایج ارزیابی عملکرد دستگاه های اجرایی استان در حوزه ارتباطات مردمی را که هر ساله در قالب شاخص های عمومی از سوی سازمان اداری و استخدامی کشور ابلاغ می شود در سامانه نظام جامع مدیریت عملکرد مستقر در سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان وارد نمایند.
شاخص های ارزیابی عملکرد دستگاه های اجرایی در حوزه نظامنامه ارتباطات مردمی، به پیشنهاد مرکز و تأیید سازمان اداری و استخدامی کشور، به صورت سالانه در بخشنامه شاخص های عمومی ارزیابی عملکرد، تعیین و ابلاغ می گردد.
رئیس جمهور این مصوبه را در تاریخ ۱۴ مهر ۱۳۹۸ برای اجرا به دستگاه های اجرایی ابلاغ کرد.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/12406 |