وی افزود: ظرفیتهای استان قم خاص است و ویژگیهای بسیاری دارد که نیازمند توجه است، دراین خصوص نیاز است فرهنگ سرمایهگذاری در این استان ایجاد شود تا بتوان از ظرفیتهای اقتصادی استفاده کنیم؛ قم نسبت به استانهای دیگر باید ویژهتر دیده شود و با توجه به آشنایی که نسبت به فعالان اقتصادی در استان قم وجود دارد، این استان هیچ مشکل و مانعی در جهت توسعه و رونق بازار سرمایه نخواهد داشت.
مدیرکل اقتصاد و دارایی استان قم بیان کرد: واحدهای تولیدی نیازمند حمایت هستند که اکنون بیشترین فشار بر روی سیستم بانکی استان است که مشکلاتی را ایجاد کرده است؛ لازم است از ظرفیت بازار سرمایه در جهت رونق تولید استفاده کنیم زیرا نسبت به نظام بانکی مزیتهای بسیاری دارد.
وی ادامه داد: اولویت اول در اقتصاد استان، باید ایجاد آگاه سازی و فرهنگ سازی سرمایهگذاری باشد تا بتوانیم با استفاده از ظرفیت بازار سرمایه، گام جهشی در اقتصاد استان را شاهد باشیم.
حسین مروجی مدیر تالار بورس قم نیز در این جلسه عنوان کرد: در حال حاضر 26کارگزاری بورس در استان قم فعال هستند که امیدواریم روند توسعه بازار سرمایه در استان قم رشد پیدا کند که یکی از راههای توسعه، افتتاح شعب کارگزاری در استان است.
وی ادامه داد: سال 98 در بازار بورس، از جهت شاخص و حجم معاملات سال رکوردها بوده است و در استان قم نیز شاهد رشد چشمگیر حجم معاملات و شاخصها بودهایم.
مروجی تصریح کرد: در 6ماه نخست سال جاری، 620میلیارد تومان معاملات کل بورس قم بوده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل 110درصد رشد داشته است.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/12894 |