وی افزود: مردم انتظار دارند مالیات بر ارزش افزوده اقلام پرمصرف مواد غذایی و روزمرهشان نظیر برنج، قند، شکر، چای، روغن، گوشت سفید و قرمز که تودههای مردم بیشتر از آن استفاده میکنند حذف شده و بتواند با قیمت کمتری آنرا خریداری کرده و استفاده کنند.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: صادرات در شرایط فعلی برای کشور از اهمیت بالایی برخوردار است ضمن اینکه در هیچجای دنیا کشورها برای صادرات اجناس و کالاهایشان مالیات نمیگیرند زیرا باید به تولیدشان کمک کنند.
پورابراهیمی گفت: برخی از امورات و کارها نظیر تبلیغات در بیلبوردها و مطبوعات و رسانهها باید شامل دریافت مالیات بر ارزش افزوده شود. این در حالی است که در جلسه علنی مجلس هم با توجه به توضیحات قانعکننده نمایندگان رأی لازم برای اعمال معافیتی این کار داده نشد.
وی افزود: فرآوری برخی محصولات کشاورزی نباید شامل معافیت مالیات بر ارزش افزوده شود.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه باید در تصمیمگیریهای پارلمان و آرایی که نمایندگان به معافیت مالیاتی میدهند شمولیت آن قشر و شغل در نظر گرفته شود اظهار داشت: باید بررسی کرد که آن شغلها چه مقدار از دامنه معافیتی را شامل میشود که برخی اوقات فقط 20 قلم کالا و جنس شامل این معافیت میشود که در مجموع شاید یک درصد هم نشود و گاهی اوقات یک قلم جنس و کالا است که 20 درصد این معافیت را به خود اختصاص میدهد لذا باید بسیار دقیق به آ ن نگریست.
پورابراهیمی درباره معافیت اعمال شده برای باشگاههای ورزشی و اقدامات ورزشی هم گفت: این معافیت شامل خدمات ورزشی است که به ورزشکار داده میشود به طوری که برخی اوقات یک خدمات ورزشی به تعدادی از افراد داده میشود که به طور مثال میتوانم به اجاره یک زمین فوتبال که تعداد زیادی جوان بتوانند از آن استفاده کنند است و برای آنکه سلامت را در جامعه تأمین کنیم معافیت مالیاتی این بخش را اعمال کردهایم وگرنه این معافیت شامل حال همه اقدامات ورزشی و فعالیتهای ورزشکاران نخواهد شد.
انتهای پیام/
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/15530 |