وی افزود: متأسفانه خارجیها عامل تحریک و بروز فجایع و حملات علیه مسلمانان در میانمار و هند محسوب میشود. این در حالی است که قرنهای متمادی است که هندوها و مسلمانان در کنار یکدیگر زندگی میکردند و هیچگاه مشکلی هم نداشتند در میانمار هم وضعیت چنین است.
** خصومت در هند ریشه استعماری و استکباری دارد
کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: متأسفانه یک سلسله تبلیغات درباره خصومتهایی که در زمان انگلیسیها در شبه قاره هند صورت گرفته بود منتشر شده است که به جدایی بنگلادش از هند اشاره داشت.
قنادباشی خاطرنشان کرد: فجایع علیه مسلمانان در هند را در 20 سال پیش در مسجد بابری هم شاهد بودیم. چرا که هندوهای افراطی آن مسجد را تخریب کردند ولی فجایع فعلی بسیار شدیدتر از اتفاقات آن دوره است.
وی افزود: اقدامات برنامهریزی شده غربیها و احیای خصومتهای گذشته و دامن زدن به برخی از اختلافات منجر به اقدامات تند و افراطی علیه مسلمانان شده است.
کارشناس مسائل غرب آسیا ادامه داد: بیش از 200 میلیون مسلمان در کشور هند وجود دارد که جامعه بسیار بزرگی محسوب میشوند و حتی گفته میشود از اندونزی هم جمعیت بیشتری از مسلمانان دارد.
**سفر ترامپ برای آغاز حملات هندوهای افراطی بر علیه مسلمانان بود
قنادباشی خاطرنشان کرد: قطعاً پشت پرده اقدامات افراطی هندوها در هند استعمار و استکبار وجود دارد.
وی افزود: وقتی ترامپ در آمریکا روی کار آمد نگاه تحقیرآمیز خود را نسبت مسلمانان بیان کرد و به تبعیض نژادی و مذهبی دامن زد.
کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: حاکمان نژادپرست و سفیدپوست آمریکا و اقدامات افراطی آنها منجر به دلگرمی دستگاههای تبلیغاتی و دولتمردان حامی آنها فشار علیه مخالفانشان بود.
قنادباشی گفت: سفر ترامپ به هند هم با برنامهریزی خاصی صورت گرفته چرا که ایالات متحده از وقایع داخل هند به خوبی مطلع بوده و میدانست این سفر آغاز حملات هندوهای افراطی بر علیه مسلمانان بوده و صهیونیستها هم در این باره برنامهریزی ویژهای کرده بودند چرا که غربیها میدانستند اگر مسلمانان در هند قدرت بگیرند چه عواقبی برای آنها داشته باشد.
**انگلیسیها مسبب خصومت در شبه قاره هند
وی افزود: ترامپ از سفر به هند دست خالی بازگشت ولی او که فکر میکرد میتوانست چند معامله مهم را با دولت هند انجام دهد پس از مشاهده پاسخ منفی هندیها، اقدامات افراطی در آن کشور را کلید زد چرا که با این کار دولت مرکزی و مستقر هند تضعیف خواهد شد.
کارشناس مسائل غرب آسیا تصریح کرد: اقدامات افراطی علیه مسلمانان در شبه قاره ریشه در وقایع استعماری دوران گذشته دارد که انگلیسیها مسبب آن بودند.
قنادباشی با بیان اینکه کشورهای اسلامی در وقایع میانمار عملکرد خوبی از خود به جای نگذاشته و نتوانستند سازمانهای بینالمللی و حقوق بشری را همراه خود کنند، عنوان کرد: کارکرد کم و سکوت برخی کشورهای مسلمان در آن وقایع منجر به تحریک افراطیون علیه مسلمانان در شبه قاره شده است.
وی گفت: اگر مسلمانان در جهان قدرت خود را افزایش نمیدادند و تأثیرگذار نبود و نمیتوانستند زمینه نفوذ سیاسی خود را افزایش دهند قطعاً استکبار و استعمار به دنبال تضعیف جایگاه آنها نبودند به همین دلیل آنها به کمک صهیونیست بینالملل اقدامات تخریبی علیه جامعه مسلمان انجام میدادند. صهیونیستها و آمریکایی و انگلیسیها به خوبی میدانند که اگر مسلمانان در هند قدرت پیدا کنند دیگر جایگاهی نخواهند داشت به همین دلیل آنها نگران این موضوع بوده و برنامهریزی علیه مسلمانان طراحی میکنند.
** وزارت خارجه و کشورهای اسلامی اجازه اتفاقات بدتر از قرون وسطی در هند ندهد
کارشناس مسائل غرب آسیا تصریح کرد: فجایع رخ داده توسط هندوهای افراطی از از اتفاقات قرون وسطی بدتر است و نباید در قرن 21 که ادعای بهبود فرهنگ و مسائل اجتماعی را داریم شاهد چنین ماجراهایی باشیم.
قنادباشی گفت: برخی وقایع افراطیون هندی علیه مسلمانان از برخی اقدامات داعشیها بدتر است. این در حالی است که اقدامات صورت گرفته علیه مسلمانان که از اقشار ضعیف جامعه هند محسوب میشوند به دلیل اعتقادات مذهبیشان چنین ظلم و ستمی را تحمل میکنند.
کارشناس مسائل غرب آسیا تصریح کرد: باید خیلی سریع وزارت خارجه و دولت کشورمان و همچنین کشورهای اسلامی و سازمانها و نهادهای بینالمللی مدعی دفاع از حقوق بشر به میدان آمده و از حقوق مسلمانان دفاع کنند و اجازه ندهند که چنین فجایعی که بدتر از اتفاقات قرون وسطی در شبه قاره هند رخ دهد. ضمن اینکه ملتهای آزادیخواه جهان هم باید به دنبال توقف وحشیگریهای افراطیون هندی علیه مسلمانان بوده و اقدامات اساسی و عاجل کنند.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/17037 |