وی اظهار کرد: نظارت بر رعایت بهداشت محیطی در نانواییها، جایگاههای سوخت، فروشگاههای زنجیره ای ( به عنوان مراکز پرخطر) و معرفی انبارهای احتکار کالاهای سلامت محور ازجمله موضوعاتی بودند که به دلیل اهمیت آنها در تامین سلامت مردم و پیشگیری از شیوع بیماری کرونا تاکید بیشتری برای شناسایی آنها داشتیم.
معاون رییس قوه قضاییه افزود: ۳۲درصد از گزارشهای دریافتی به تعداد ۳ هزار و ۶۳۹ گزارش توسط دادستانهای سراسر کشور رسیدگی و احکام آنها صادر شده و با متخلفان برخورد قانونی شده است. همچنین ۵۵ درصد از گزارشها به تعداد ۶ هزار و ۲۸۳ گزارش توسط دادستانها در دست بررسی است.
وی بیان کرد : از این تعداد ۱۴۹۸ گزارش تخلفات حوزه کرونا نیز در معاونتهای پیشگیری استانهای سراسر کشور در دست بررسی است تا در صورت احراز جرم به دادستانهای استان ارجاع داده شود.
الفت اظهار داشت: تعداد چهار هزار و ۴۳۴ گزارش با موضوع سایر مواردی که منجر به شیوع بیماری کرونا میشود، تعداد ۲ هزار و ۳۲۳ گزارش با موضوع فعالیت غیرمجاز اماکن (تفریحی، ورزشی، تجاری و...)، هزار و ۵۵۰ گزارش عدم رعایت بهداشت و شاخصهای اعلام شده در فروشگاه های زنجیرهای، هزار و ۴۷۶ گزارش عدم رعایت بهداشت در نانوایی ها، .. هزار و ۱۰ گزارش عدم رعایت بهداشت در سورپرمارکتها، میوه فروشیها، ۴۲۳ مورد عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی در جایگاه سوخت، ۸۲ مورد احتکار محصولات بهداشتی ، ۷۲ مورد گران فروشی و تخلف در عرضه محصولات بهداشتی از جمله موضوع گزارشهای تخلفات دریافت شده هستند.
وی گفت: استانهای تهران با ۳هزار و ۶۹۷ گزارش، فارس با هزار و۶۱۳ گزارش، خراسان رضوی با ۸۰۹گزارش، اصفهان با ۷۵۶ گزارش و استان آذربایجان شرقی با ۶۷۸ گزارش به ترتیب بیشترین تعداد گزارشها را تاکنون ثبت کرده اند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با تشکر از کسانی که نسبت به اعلام گزارش های مردمی با قوه قضاییه همکاری داشتهاند گفت: نظارت مردم بر مردم از جمله نظارتهایی است که میتواند در پیشگیری از شکل گیری و وقوع بسیاری از تخلفات و جرایم موثر باشد.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/18682 |