وی افزود: برای تهیه این گزارش تحقیق و تفحص زمان و هزینههای زیادی صرف شده و کارشناسان زیادی از داخل و بیرون مجلس این گزارش را تهیه و جمعبندی کردند و عدم قرائت آن در واقع اتلاف منابع و هزینهها در این زمینه است.
عضو کمیسیون آییننامه داخلی مجلس اظهار داشت: تحقیق و تفحص یکی از ابزارهای مجلس برای اعمال نظارت بر دستگاههای اجرایی است و وقتی این گزارش در صحن قرائت و در مورد آن تصمیمگیری نشود، عملا کاری در این زمینه انجام نشده است.
پاپیزاده خاطرنشان کرد: از سوی دیگر باید گزارش تحقیق و تفحص در صحن قرائت شود و پس از قرائت در مورد آن تصمیم گیری شود که به قوه قضائیه ارسال شود یا خیر و در مورد مدیران متخلف چه اقدامی باید صورت گیرد.
وی با انتقاد از عملکرد هیأت رئیسه افزود: عملکرد هیأت رئیسه در دو سال پایانی مجلس در مورد اولویتبندی طرحها و لوایح عملکرد خوبی نبوده و همین مسأله باعث شده تا مجلس با مشکلاتی مواجه شود.
عضو کمیسیون آییننامه داخلی مجلس اظهار داشت: از سوی دیگر بخشی از انتقاداتی که به کلیات مجلس وارد میشود به خاطر تصمیمگیریهای هیأت رئیسه است که مجلس را نیز مورد انتقاد قرار میدهد.
پاپیزاده خاطرنشان کرد: هیأت رئیسه باید به ویژه در سال پایانی گزارشهایی که نهایی و به هیأت رئیسه ارسال شده را قرای قرائت در دستور کار صحن قرار دهد و اگر نیاز به اصلاح دارد، آن را برای اصلاح ارجاع دهد و گزارش نهایی را برای قرائت در دستورکار قرار دهد.
وی در پایان گفت: امیدواریم در مجلس یازدهم هیأت رئیسه قویتری را داشته باشیم تا مجلس در حوزه قانون گذاری و نظارت بتواند بهتر به وظیفه خود عمل کند.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/19261 |