وی ادامه داد: همانطور که می دانید لازم است محلات تهران آب 72 ساعته سالم و باکیفیت خودشان را پس از زلزله داشته باشند.
محسن هاشمی گفت: یکی دیگر از بحث های مهم امدادرسانی توسط خود شهروندان است که باید برای آموزش به شهروندان برای کمک به سایر شهروندان اقدامات لازم صورت گیرد.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران افزود:موضوع دیگر این است که شما دیدید که بعد از زلزله دوباره ترافیک شد و همه مردم به شهر آمدند در صورتی که نه ریزشی بود و نه آواری و حالا فرض کنید هم ریزش داشتیم و هم آوار که باید برای این هم فکری شود.
وی تصریح کرد: در 48 ساعت اول بعد از زلزله و بحران ناشی از آن کمک رسانی سازمان دهی شده نیست و این خود مردم هستند که باید به خودشان کمک کنند و اگر این کار صورت نگیرد تلفات بالا می رود.
محسن هاشمی گفت: از مسوولان می خواهیم به زلزله تهران به واسطه گستردگی آن که از دماوند شروع شده و تا هشتگرد ادامه دارد و 17 میلیون نفر جمعیت را شامل می شود توجه ویژه تری داشته باشند.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران افزود: زلزله تهران قطعا از توان شهرداری تهران خارج است و اصلا بحران هم از دوش شهرها برداشته شده و به عهده وزارت کشور گذاشته شده است.
وی ادامه داد: خیلی از اختیارات به شهرداری ها هنوز واگذار نشده است برای مثال ما هنوز اختیار آب و برق اضطراری بعد از وقوع بحران را نداریم در صورتی که این یک نقیصه است.
محسن هاشمی گفت: هر دولتی بحث انتقال پایتخت را مطرح می کند و می گویند کلی باید پول هزینه کنیم بعد از آن می آیند و می گویند که اگر یک دهم از این پول را در خود شهر تهران هزینه کنیم تهران مستحکم می شود.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران افزود: این رفتارهای دوگانه و این اظهار نظرهای متفاوت باعث شده است تا آنگونه که باید و شاید کار جلو نرود.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/19380 |