او افزود: برخی از افراد مصرف شیر را جز مهمترین گروه مواد غذایی خود میدانند و به استفاده از آن در طول روز اهمیت میدهند، اما برخی دیگر هیچ توجهی به مصرف شیر ندارند و به اشتباه میگویند که اصلا لبنیات برای بدن لازم و ضروری نیست و به علت سرد بودن هنگام مصرف اذیت میشویم.
جوزدانی تصریح کرد: هیچ ماده یا گروه غذایی وجود ندارد که بتواند کلسیم بدن افراد را تامین کند و باید بدانیم که کلم، کاهو، کنجد و ... تامین کننده کلسیم نخواهند بود.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی اظهار کرد: افراد نباید شیر را به هیچ عنوان از برنامه غذایی روزانه خود حذف کنند، مصرف شیر کم چرب یا بدون چربی بهترین گزینه است.
جوزدانی با بیان اینکه شیر پاستوریزه و استرلیزه اولویت بیشتری نسبت به شیر باز دارد، تاکید کرد: شیر همانند ویتامین D به تنهایی در پیشگیری از پوکی استخوان تاثیرگذار نخواهد بود، بلکه مجموعه دریافت کافی پروتئین، کلسیم، ویتامین D، منیزیم و روی در کنار یک دیگر در ساخت مفاصل، استخوان و دندان محکم برای سیستم ایمنی بدن افراد نقش دارد.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به حساسیت افراد به شیر و لبنیات گفت: افرادی که به شیر حساسیت دارند، شیر بدون لاکتوز تهیه کنند و بعد از ترکیب آن با آب و پس از گرم کردن با یک عدد خرما شیر را بنوشند.
جوزدانی با اشاره به سرانه مصرف لبنیات در کشور اظهار کرد: متاسفانه سرانه مصرف شیر و لبنیات در کشور پایین است و این موضوع موجب کوتاهی قد کودکان در کشور خواهد شد چرا که شیر و لبنیات حاوی اسیدآمینههای ضروری برای ساخت عضلات و ماهیچههای بدن ماست.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/20035 |