شلغم از دسته سبزیجات ریشهای است و در گروه گل کلم، بروکلی و جوانه بروکسل قرار میگیرد. به شکل گرد و دارای رنگ ترکیبی از سفید و بنفش است. شلغم دارای گوشت ترد و سفید است. وقتی درحالت خام خورده میشود طعم کلمی شکل دارد.
جوانه شلغم نیز سرشار از ویتامین k و C هستند؛ که در غذاها به کار برده میشوند. اما در اینجا هدف این است که بچهها و حتی برخی از بزرگتر هایشان را عاشق شلغم کنیم!
بیایید تصور کنید که شلغم نیز مانند دیگر سبزیجات ریشه دار مانند سیب زمینی یا چغندر است و از آن استفاده کنید. به فروشگاه بروید و برای خرید شلغم توجه کنید که باید سفت و بدون خرابی باشد و برگهای آن نیز باید تازه و سبز روشن باشند.
۱_ شلغم را در کنار باقی دیگر سبزیجات مانند سیب زمینی، هویج، کدو و کرفس در روغن کره تفت دهید و آبپز کنید و با اضافه کردن ادویه آن را کنار مرغ و گوشت سرو کنید.
۲_ ترشی شلغم خلاقانهترین کار استفاده از بافت ترد شلغم است آن را به قطعههای کوچک تقسیم کنید و به مدت یک هفته در آب نمک و یا سرکه سفید بخیسانید و از آن به عنوان یک ترشی لذت ببرید.
۳_شلغم را به رشتههای نازک خرد کرده در روغن کره تفت بدهید و سپس با اضافه کردن تخم مرغ و ادویههای دلخواه از خوردن آن در وعده صبحانه لذت ببرید.
۴_ با آن مانند یکی از اعضای ثابت بشقاب سالادتان رفتار کنید. مانند گوجههای گیلاسی، خیار و تربچهها آنها را نازک خرد کنید و همراه سالاد و چاشنیهای سالاد سرو کنید.
۵_به همراه سیب زمیین آن را به صورت لایهای خرد کید و از آن یک گراتن خوشمزه درست کنید.
۶_ شلغم را به هر شکل و اندازهای که میخواهید برش بزنید و به همراه نمک و یک چاشنی ترش مانند اندکی آب لیمو ترش تازه در کنار غذا و یا میان وعده از آن استفاده کنید.
۷_ شما میتوانید از شلغم به جای سیب زمینی آبپز که آن را پوره میکنید و به همراه ادویه از آن به عنوان غذا و یا در کنار غذا لذت میبرید استفاده کنید و شلغم را آبپز کنید و پس از پوره کردن و اضافه کردن ادویههای دلخواه آن را نوش جان کنید.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/21231 |