دانشمندان انگلیسی از دانشگاه بیرمنگام به همراه همکاران آمریکایی از دانشگاه ایلینوی در اوربانا شامپاین اثرات فلاوانولهای کاکائو را بر روی فعالیت مغز بررسی کردند و به نتایج قابل توجهی دست یافتند.
دانشگاه بیرمنگام در بیانیه مطبوعاتی خود به نقل از رئیس مطالعات این دانشگاه، کاتارینا رندیرو، استاد علوم تغذیه گفت: "فلاوانولها مولکولهای کوچکی هستند که در بسیاری از میوهها و سبزیجات و همچنین کاکائو یافت میشوند. این ترکیبات در میوهها و سبزیجات رنگی دیده میشوند که برای سیستم عروقی مفید هستند. فلاوانولها برای مغز نیز مفید هستند و میتوانند بر عملکرد شناختی تأثیر مثبت میگذارند.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/22067 |