دبیر علمی سوگواره بضعة الرسول ادامه داد: از دیگرخصوصیات این خطبه، مقدم بودن آن بر خطبه حضرت علی(ع)، در برداشتن حوادث سیاسی و اجتماعی و توجه داشتن بسیاری از مستشرقین و علمای اهل سنت به این خطبه و مباحث مطرح شده در آن و در عین حال اعتبار جهانی بودن و جامع بودن محتوای و سند آن است.
حجت الاسلام والمسلمین فوادیان عنوان کرد: این خطبه از این نظر جامع است که دارای محورهای چون عقاید، اخلاق، مباحث مربوط به نبوت، امامت و فلسفه احکام است و برای همه این موارد برنامه و راهکار ارائه می دهد.
دبیر اجرایی سوگواره بضعه الرسول با اشاره به این که این خطبه از جهاتی دیگر نیز می تواند مورد توجه هنرمندان و حتی عکاسان برای اشاعه فرهنگ عزاداری حضرت زهرا(س) باشد، اظهار داشت: از جمله این موارد آموزه های تفسیری، عوامل انحراف از اسلام، نحوه حضور زنان در اجتماع، شکر، توحید باوری، مسئولیت پذیری، قرآن باوری، ترس از فتنه به بهانه حفظ وضع موجود، پیشگویی های حضرت زهرا(س) و مباحث مربوط به امامت و نبوت است. همه این موارد سوژه های مهمی است که می تواند محور قالب های هنری در نظر گرفته شده باشد.
وی عنوان کرد: خطبه حضرت زهرا(س) کارکردهای فراوانی دارد و به صورتی ارائه شد که گویا همین الان و مطابق با زمان ما بیان شده و گویایی همه چیزی از جمله دشمن شناسی و برخورد با دشمن ضد ولایت است.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/22713 |