معاون پژوهشی حوزه های علمیه افزود: تحقق و توسعه آموزش پژوهش محور از شعارها و اهداف این معاونت است که پی گیر آن هستیم و در همین رابطه یکی از اموری که به این امر کمک شایانی می تواند بکند، توسعه فعالیت های پژوهشی است که در بستر تولید آثار، نگارش مقالات و کتاب به وجود می آید و خود را در این بستر به نمایش می گذارد.
وی بیان داشت: بیست و دومین همایش کتاب سال حوزه، نشان دهنده همین سیاست است و آن را هم را مورد توجه قرار می دهد.
دبیر همایش کتاب سال حوزه با بیان این که اولین دوره برگزاری همایش از نظر ارسال آثار و تنوع موضوع، قابل مقایسه با زمان فعلی نیست، اظهارداشت: هم اکنون ۲۰ گروه علمی در حوزه وجود دارد که مشغول تولید اثر می باشند.
حجت الاسلام والمسلمین مقیمی اضافه کرد: این مسئله بیانگر این حقیقت است که حوزه در کنار توجه به بحث فقه، اصول و... به علوم روز هم توجه ویژه دارد و در این رابطه هم سرمایه گذاری کرده است تا بتواند پاسخ گویی نیاز جامعه و کشور باشد.
معاون پژوهشی حوزه های علمیه افزود: در طول این بیست و دو دوره، ۱۹ هزار کتاب و در همایش بیست و دوم هم ۸۰۴ کتاب و پایانه نامه به دبیرخانه همایش ارسال شده است. ۲۷۲ داور، ۵۰۱ ارزیابی علمی تفصیلی صورت گرفته است و از میان ۸۰۴ کتاب، ۵ اثر برگزیده از کتاب و پایان نامه، ۹ اثر شایسته تقدیر، ۱۶ کتاب و پایان نامه در رده تحسین قرار گرفته اند.
وی بیان داشت: در ارتباط با چهارمین جشنواره مقالات پژوهشی هم ۱۲۹ مقاله علمی پژوهشی، ۴۷ نشریه، ۴۹۷ ارزیابی و از میان ۱۲۹ اثر ۱ مقاله برگزیده و ۳ مقاله شایسته تقدیر شدند.
وی در ادامه افزود: همزمان در این مراسم، برگزیدگان چهارمین جشنواره مقالات علمی حوزه نیز معرفی شده و از نویسندگان آن تجلیل میشود.
دبیر همایش کتاب سال حوزه اظهار کرد: در این مراسم از مقام علمی شخصیتهای پیشرو در عرصه تألیف و نگارش علوم آلمحمد (ص)، ناشران و مراکز پژوهشی برتر نیز تجلیل میشود.
حجتالاسلام مقیمیحاجی تاکید کرد: به منظور رعایت شیوهنامههای بهداشتی، این همایش برای عموم، به صورت مجازی برگزار میشود و تنها با حضور برخی فرهیختگان و رعایت کامل فاصلهگذاری اجتماعی، از صاحبان آثار برتر تکریم خواهد شد.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/23871 |