printlogo


در دیدار رئیس صدا و سیما با مراجع و علما عنوان شد؛
از ضرورت توجه به حساسیت‌های دینی در رسانه ملی تا انتقاد از بخش خبری ۲۰:۳۰
از ضرورت توجه به حساسیت‌های دینی در رسانه ملی تا انتقاد از بخش خبری ۲۰:۳۰
کد خبر: 24166
مراجع عظام تقلید در دیدار رئیس صدا و سیما خواستار حساسیت‌های دینی در رسانه ملی شدند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فردا،  عبدالعلی علی عسگری رئیس صدا و سیما روز چهارشنبه با سفر به قم با مراجع عظام تقلید و علما دیدار و گفت و گو کرد.
در این دیدارها مراجه و علما با تاکید بر اهمیت و نقش رسانه ملی در جامعه خواستار حمایت از بیش از پیش از آن شدند.

نظارت بر برنامه سازی و الگوسازی در رسانه ملی تقویت شود

آیت الله مکارم شیرازی در دیدار رئیس و معاونین رسانه ملی اظهار داشت: وظیفه صدا و سیما علاوه بر جذب مخاطب، ارائه آموزش ها، تربیت، پرورش و هدایت مردم است.

معظم له با اشاره به گزارش رئیس رسانه ملی افزود: تولید برنامه و آثاری در حوزه قیامت بسیار ارزشمند است، اینکه تلاش دارید باور کردن قیامت را در افکار عمومی ترویج دهید خوشحال شدم.

وی با تاکید بر ضرورت نظارت‌ها بر برنامه سازی و الگوسازی در رسانه ملی، تذکر و پیشنهادهایی را در حوزه آموزش به کودکان و نوجوانان و برنامه‌های کودک و نوجوانان ارائه داد.

آیت الله مکارم شیرازی با اشاره به نقش موثر رسانه ملی در آموزش‌ها و آگاهی رسانی درباره مقابله با کرونا تصریح کرد: رسانه ملی با روشنگری و ارائه اطلاعات دقیق، مقابل افراط و تفریط‌ها در این حوزه بایستد.

وی افزود: این نقد به صدا و سیما وارد است که بودجه این سازمان به دولت وابسته است، لذا این وابستگی بودجه‌ای نباید موجب آن شود که رسانه ملی در نقد عملکردها کوتاهی یا چشم‌پوشی کند.

این مرجع تقلید به کاهش انتقادات از مسئولان در بخش خبری بیست و سی اشاره و تصریح کرد: احساس می‌کنم 20:30، بیست و سی سابق نیست و آنهم احتمالا به خاطر عکس العمل‌ها و فشارها است که نباید باشد، چون مردم حق دارند واقعیات و انتقادات به حق از مسئولان را در رسانه ملی ببینند و بشنوند.

رسانه ملی بیش از پیش به مسأله حجاب و عفاف بپردازد

آیت الله علوی گرگانی نیز در دیدار رئیس و معاونین رسانه ملی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره بیش از چهل شهید راه خدمت رسانه ملی اظهارداشت: رسانه ملی بهترین مرکز تبلیغ اسلام ناب محمدی است.

وی ادامه داد: امروز با صدا و سیما می‌توان پیام اسلام ناب محمدی را به دنیا رساند.

معظم له با اشاره به فرمایش امام خمینی (ره) در این خصوص که صداوسیما دانشگاه عمومی است، ادامه داد: سریال‌های فاخری همچون امام علی (ع)، یوسف پیامبر (ص) و … نقش مهمی در ترویج موضوعات دینی و مذهبی ایفا می‌کنند.

آیت الله علوی گرگانی با تاکید بر اثربخشی رسانه ملی بر فرهنگ عمومی خواستار توجه بیش از پیش صدا و سیما به موضوعاتی همچون حجاب، عفاف و آگاهی بخشی به جامعه با تکیه بر آیات و روایات شد.

وی خواستار تقویت هرچه بیشتر رسانه ملی در برابر هجمه رسانه‌های بیگانه شد و با تاکید بر اینکه این رسانه با مجهز بودن به سلاح ایمان امکان غلبه بر همه رسانه‌های جهانی را دارد، گفت: امیدوارم هرچه بیشتر خبرهای توفیق این رسانه را دریافت کنم.

توجه به حساسیت‌های دینی در رسانه ملی

آیت الله حسینی بوشهری نیز در دیدار با  علی عسکری رئیس سازمان صداوسیما امیدبخشی به مردم را از مهمترین وظایف رسانه ملی در شرایط دشوار کنونی دانست و اظهار کرد: یکی از دغدغه‌های مقام معظم رهبری این است که باید امید درجامعه زنده نگه داشته شود، و خوشبختانه رسانه ملی این قدم‌های بزرگ را برداشته و خدمات و موفقیت‌های نظام را به خوبی به مردم گزارش می‌دهد.

وی با تاکید بر اینکه در برنامه‌های صداوسیما باید حساسیت‌های دینی و شرعی جامعه لحاظ بشود، افزود: البته در برنامه‌های دینی و مذهبی باید مراقب بود که حرف‌های بی پایه و اساس زده نشود. همچنین در انتخاب مداحان و سخنرانان هم باید دقت کافی داشته باشید.

در ابتدای این دیدار، علی عسکری رییس صداوسیما با ارائه گزارشی از فعالیت‌های رسانه ملی، گفت: صدا و سیما در این دوران نقش به سزایی دارد چرا که ما در یک جنگ نرم بی امان قرار داریم که لحظه ای از آن فاصله نمی گیریم.

وی با تقدیر از خدمات جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، تاکید کرد: جامعه مدرسین در همه مراحل نهضت و انقلاب نقش مهمی برعهده داشته است. براین اساس از نظرات اعضای جامعه مدرسین برای بهبود برنامه‌های صداوسیما، استقبال می‌کنیم.

فعالیت برون مرزی صدا و سیما بسیار ارزشمند است


 آیت الله علیرضا اعرافی مدیر حوزه های علمیه نیز در دیدار رئیس و معاونین رسانه ملی که در دفتر مدیر حوزه در قم بگزار شد، افزود: وظیفه ما به عنوان حوزه علمیه این است که از زحمات گسترده، ارزشمند، خطیر، راهبردی رسانه ملی در این عصر که دشمنان با تمام توان برای به تباهی و تهی ساختن جامعه اسلامی صف کشیده اند، تقدیر و تشکر کرد.

مدیر حوزه های علمیه تصریح کرد: رسانه ملی به عنوان رسانه انقلاب، امروز در عمق کشورهای جهان فرهنگ مقاومت، ایثار، انسجام، وحدت، حکومت اسلامی توانسته نقش آفرینی کند و البته قابل ارتقا است.

آیت الله اعرافی با بیان اینکه امروز قم به واسطه حضور مراجع معظم تقلید، حوزه علمیه و برپایی صدها کرسی درس، بحث و خطابه کانون توجه نه تنها جهان اسلام، بلکه تمام ادیان است، تأکید کرد: توجه به قم، توجه به نظام و انقلاب اسلامی ایران و جهان است.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه در بخش دیگری از سخنانش به یکصدمین سال تأسیس حوزه علمیه قم اشاره کرد و گفت: با توجه به اهمیت موضوع دبیرخانه ای تشکیل شده است که فرایند این یک قرن را در شش مقطع زمانی ترسیم و متناسب با آن فعالیت می کنند.

آیت الله اعرافی ادامه داد: دوره آیت الله حائری یزدی، دوره آیات ثلاث(  صدر، حجت و خوانساری)، دوره آیت الله بروجردی، دوره نهضت امام خمینی، عصر پیروزی، امام و مراجع و ششمین دوره مربوط به دوران زعامت حضرت آقا و مراجع معظم تقلید، شش دوره این یک قرن را تشکیل می دهد.

بازیگران سریال حضرت معصومه(س) نسبت به جایگاه نقش‌ها توجه ویژه داشته باشند



آیت‌الله سید محمد سعیدی نیز در دیدار رئیس سازمان صدا و سیما و جمعی از مسئولان این سازمان که در سالن محراب حرم مطهر بانوی کرامت انجام شد، با بیان اینکه قم از زمان قدیم به عنوان یک جایگاه حساس برای نشر معارف اهل‌بیت علیهم‌السلام معرفی شده بود، اظهار کرد: قم قبل از حضرت معصومه سلام‌الله علیها نیز یک رسانه بود اما با وجود حضرت تقویت شد و جلوه دیگری پیدا کرد.


وی از حضرت معصومه سلام‌الله علیها به عنوان یک الگوی دختر نام برد و اضافه کرد: می‌توان از ویژگی‌های این شخصیت برای معرفی جایگاه زن در اسلام بهره‌مند شد و مباحث نادرستی که در مورد نگاه اسلام به زنان مطرح می‌شود را تکذیب کرد.


تولیت آستان مقدس بانوی کرامت گفت: اینکه امام صادق علیه‌السلام قبل از تولد موسی بن جعفر علیه‌السلام به جایگاه قم اشاره می‌کنند نشان از جایگاه ویژه شهر قم است.
وی از قم به‌عنوان حرم اهل‌بیت علیهم‌السلام نام برد و تصریح کرد: وجود مراجع بزرگوار و خاستگاه انقلاب اسلامی بودن به حساسیت‌های قم می‌افزاید و ارتباط سریال حضرت معصومه سلام‌الله علیها با قم نیز به حساسیت این سریال می‌افزاید.


سعیدی اظهار کرد: با توجه به اینکه حرم حضرت معصومه سلام‌الله علیها نشان و نمادی از حضرت زهرا سلام‌الله علیها نیز دارد می‌توان در سریال حضرت معصومه سلام‌الله علیها نیز اشاره‌هایی به حضرت زهرا سلام‌الله علیها داشته باشیم.


وی با اشاره به اینکه بازیگران سریال حضرت معصومه سلام‌الله علیها باید نسبت به جایگاه نقش‌ها توجه ویژه داشته باشند، مطرح کرد: گاهی خلاءهایی در تاریخ زندگانی بزرگواران دینی پیدا می‌شود که پر کردن این خلاءها هزینه‌های بسیاری دارد هر چند با استفاده از قرائن و شواهد می‌توان این مشکل را رفع کرد.


امام جمعه قم با تاکید بر اینکه پیام سریال حضرت معصومه سلام‌الله علیها با شخصیت حضرت گره‌ زده شود، عنوان کرد: افرادی که فیلم نامه سریال حضرت معصومه سلام‌الله علیها را تدوین می‌کنند می‌توانند به مظلومیت‌های حضرت زینب‌ سلام‌الله علیها نیز اشاره‌هایی داشته باشند.



انتهای پیام/110


لینک مطلب: http://javaneparsi.ir/News/item/24166