وی ادامه داد: توسعه و صیانت از راههای روستایی ، میتواند به عنوان اقدامی ساختاری موجب رونق تولید ورفع موانع دربخش خدمات روستایی گردد.
زیدآبادی گفت: دراین طرح افزون بر ۳۰ کیلومتر از راههای روستایی – فرعی استان قم بهسازی میشود که از نیمه دوم فروردین ماه امسال عملیات اجرایی این طرح با بهسازی محورروستایی اسلام آباد بخش مرکزی قم شروع شده که تا پایان شهریورماه ۱۴۰۰ شاهد تکمیل وبهره برداری از تمام پروژه های مشمول این طرح خواهیم بود.
وی خاطرنشان کرد: طول مسیر پروژه بیش از دوکیلومتر و هزینه اجرایی آن، افزون بر ده میلیارد ریال است و عملیات اجرایی جهت بهسازی محورروستایی اسلام آباد بخش مرکزی قم شامل لکه گیری و روکش آسفالت میباشد که دربازه زمانی یک هفته ای اجرا و مورد بهره برداری قرار گرفت .
زیدآبادی درادامه برضرورت تعامل هرچه بهتر کاربران با مجریان طرحهای عمران جاده ای ، بخصوص در سطح راههای روستایی – فرعی تاکید کرد و افزود: تعامل و رعایت کامل جوانب ایمنی توسط کاربرانی که از محل اجرای طرحهای عمران جاده ای عبور می کنند ، ضمن کاهش حوادث احتمالی ، موجب تسریع درروند اجرا وتکمیل این طرحها می گردد.
طبق سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال ۱۳۹۵، قم دارای ۱۲۷ روستا با جمعیت بالای ۲۰ خانوار است؛ جمعیت ساکن مناطق روستایی این استان بیش از ۵۵ هزار و ۸۶۵ تن است که در قالب ۱۷ هزار و ۳۸۵ خانوار زندگی میکنند.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/25100 |