در ماه مبارک رمضان شما همچنین میتوانید نوشیدنیها و آب میوههایی را مصرف کنید که برای بدن شما مفید بوده و بدن شما را از خشکی و دیگر مشکلات بهداشتی حفظ کند و جایگزینی برای کمبود ویتامینها و مواد معدنی باشد که بدن شما در هنگام روزه داری از دست میدهد. در این گزارش شما میتوانید با مهمترین نوشیدنیهای مفید در ماه مبارک رمضان آشنا شوید:
هیبیسکوس (که از آن با نام چای قرمز و چای ترش هم یاد میشود) یکی از نوشیدنیهای فوق العادهای است که میتوانید آن را بعد از افطار در ماه مبارک رمضان استفاده کنید. هیبیسکوس فواید مختلفی دارد که میتواند برای کاهش فشار خون کمک کند؛ این نوشیدنی برای قلب مفید است و سلولهای خون را قوی و سیستم ایمنی بدن را تقویت و به سیستم گوارش کمک میکند و یکی از ملینهای طبیعی به شمار میرود.
دو فنجان گیاه چای ترش (هیبیسکوس)
یک لیتر آب
مقداری شکر به حسب تمایل
در ابتدا برگهای هیبسکوس را در آب به مدت دست کم سه ساعت خیسانده، سپس برگهای آن را جدا کرده و به آن در صورت تمایل شکر اضافه کرده و هم بزنید. پس از آن این نوشیدنی را در یخچال قرار دهید و بعد از خنک شدن، نوش جان کنید.
از معروفترین نوشیدنیهایی که در ماه رمضان خصوصا در کشورهای عربی مصرف میشود، نوشیدنی قمر الدین است که از برگه زردآلو درست شده است. زرد آلو یکی از میوههای غنی از ویتامینها به مانند ویتامین A,B,C و آهن است. این نوشیدنی همچنین به تقویت ایمنی بدن کمک می کند؛ همچنانکه به شما در حفاظت از تشنه شدن در زمان روزه داری کمک خواهد کرد.
لواشک زردآلو یا برگه زردآلو
نصف فنجان شکر
یک لیتر آب در حال جوش
برگههای زردآلو یا لواشک زردآلو را در آب در حال جوش ریخته و بگذارید حدود یک ساعت بجوشد. هنگامی که کاملا نرم شد، آن را در مخلوط کن ریخته و سپس به آن شکر اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید تا کاملا برگههای زردآلو و یا لواشک حل شود. عصاره به دست آمده را در ظرف شیشهای ریخته و در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
پس از آن میتوانید آن را در لیوان ریخته و در سر سفره ماه مبارک رمضان قرار دهید.
از بهترین نوشیدنیهایی که میتوانید آن را در سر سفره ماه مبارک رمضان استفاده کنید، نوشیدنی شیبرین بیان است، زیرا دارای فواید مختلفی است. این نوشیدنی میتواند به شما در رهایی از احساس تشنگی و بهبود عملکرد سیستم گوارش کمک کند.
شیرین بیان به مقدار لازم
یک قاشق جوش شیرین
مقداری آب
جوش شیرین را روی شیرین بیان ریخته و آن را به مدت یک روز به حال خود بگذارید تا تخمیر شود. سپس شیرین بیان را روی یک تکه گاز تمیز قرار داده و آن را خوب پیچیده و در یک کاسه آب سرد قرار دهید و بگذارید تا بماند. سپس آن را در آب کاملا فشار داده تا عصاره آن وارد آب شود و رنگ آب به رنگ سیاه تغییر کند. پس از آن میتوانید نوشیدنی به دست آمده را در فنجان یا لیوان ریخته و به سلامتی نوش جان کنید.
نوشیدنی تمر هندی یکی از آب میوههای مورد علاقهای است که بسیاری از مردم مشتاق خوردن آن در ماه رمضان هستند. این، به دلیل فواید متنوعی است که این نوشیدنی دارد؛ به طوری که به شما در جلوگیری از تشنگی و نیز گوارش به شکلی بهتر و راحتی از یبوست و اختلالات مختلف روده کمک میکند. این نوشیدنی همچنین باعث تقویت سلامت قلب می شود و از دهان در برابر عفونت لثه جلوگیری میکند.
یک تکه تمر هندی به میزان یک فنجان
یک قاشق گلاب
۸ فنجان آب
شکر بنابر تمایل
در ابتدا تمر هندی را در آب خیس کنید، آن را در ظرفی ریخته و به روی آتش میگذاریم تا به جوش بیاید.
سپس آن را در کناری گذاشته تا کاملا سرد شود و به مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید. سپس، آن را با استفاده از یک صافی، صاف کرده تا از پوستها و دانههای آن خلاص شوید. در آخر گلاب و شکر به آن اضافه کنید، به هم زنید و تا زمان سرو، در یخچال قرار دهید.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/25228 |