پزشکان نوشیدن انیسون را بعد از افطار در ماه رمضان توصیه میکنند، زیرا به تسریع هضم غذا کمک کرده و از زخم معده جلوگیری میکند.
مطالعات اخیر نشان داده است که دانههای بادیان رومی و ترکیبات آن دارای خواص ضد میکروبی قدرتمندی هستند که از عفونت جلوگیری کرده و از رشد قارچها و باکتریها جلوگیری میکنند.
یک مطالعه تأیید کرد که دانههای بادیان رومی و روغن اساسی آن به ویژه در برابر برخی از گونههای قارچ، از جمله مخمرها و درماتوفیت ها، نوعی قارچ که میتواند باعث بیماریهای جدی پوستی شود، مؤثر هستند.
برخی تحقیقات نشان میدهد که آنتول موجود در این دانهها ممکن است سطح قند خون را به ویژه در زمان افطاری در ماه مبارک رمضان کنترل کند.
در یک مطالعه ۴۵ روزه بر روی موشهای دیابتی، آنتول با تغییر در سطح چندین آنزیم اصلی به کاهش قند خون کمک کرد و عملکرد سلولهای لوزالمعده را که انسولین تولید میکنند، تقویت کرد.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/25231 |