وی ادامه داد: برای تغییر دادن شریک زندگیتان، شما نیز باید قدمی بردارید و تغییراتی در خود ایفا کنید. البته طرفین باید بدانند این تغییرات، تحمیل یا اجبار نیست و زوجین به منظور تقویت رابطه شان دست به تغییرات می زنند.
این روانشناس افزود: صحبت کردن بهترین راه برای مشخص کردن توقعات و محدودیت ها است.همچنین می توان با صحبت، رفتارهای بد و ناخوشایندی که عادی شده اند را مطرح کرد و در راستای حل آن قدم برداشت. همسران باید در کنار یکدیگر پیش روند تا هر دو به چیزهای مطلوب برسند.
وی درباره داشتن یک رابطه سالم و درست،خاطر نشان کرد: باورهای هر فرد شخصیت او را می سازد و به سادگی قابل تغییر نیست. برای داشتن یک رابطه سالم شما باید به تفاوت های فردی همسرتان احترام بگذارید و آن ها را بپذیرید. با منطق، صبر و حوصله در یک زمان مناسب و با لحنی دوستانه و با محبت، با همسرتان صحبت کنید و دلیل خود را برای مخالفت یا موافقت با او عنوان کنید.
این روانشناس ادامه داد: توجه همسرتان را به موارد جدید جلب کنید و برایش تازگی داشته باشید، حتی اگر تغییر در ظاهر خودتان باشد. البته مشروط بر این که به خودتان آسیبی وارد نکنید.
صمدزاده گفت: خودتان را مشغول یادگیری و آموزش کنید تا زمان کمتری برای جر و بحث پیدا کنید. از تفاوت ها، برای نزدیک تر شدن به یکدیگراستفاده کنید. دو نفر نمی توانند کاملا در همه چیز شبیه به یکدیگرباشند و همین تفاوت ها است که رابطه را جالب تر می کند. هم چنین اگر طرفین سر مسائلی توافق و از خودگذشتگی نشان دهند وهدف بهتر شدن رابطه باشد نتیجه جز شادتر شدن زندگی و قوی شدن رابطه تان نخواهد داشت.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/26979 |