وی اضافه کرد: در صورتی که میزان مصرف از سهمیه تعیین شده کمتر باشد محدودیتی ایجاد نخواهد شد اما استانهایی که موفق به انجام این کار نشوند متحمل خاموشی خواهند شد.
وی با بیان اینکه خاموشیها از طریق سامانه برق من و سایت شرکت توزیع برق استان اطلاعرسانی میشود، از همکاری و مشارکت فعال رسانهها و شبکههای اجتماعی در اطلاعرسانی خاموشیها و همچنین جلب همراهی مردم در مصرف بهینه برق قدردانی کرد.
آهنینپنجه خاطرنشان کرد: خاموشیهای اضطراری احتمالی روزانه در سامانه برق من بارگذاری میگردد و علاوه بر آن برای اطلاعرسانی سریعتر حداکثر تا ساعت ۸ صبح در اختیار شبکههای اجتماعی قرار میگیرد.
وی با بیان اینکه این سامانه برای کل کشور طراحی شده است و در واقع جداول خاموشی امسال از این طریق اطلاعرسانی میشود، گفت: مشترکان برای اطلاع دقیق از خاموشی اشتراک محل زندگی و یا کار خود میتوانند به سامانه «برق من» مراجعه کنند.
وی پیشبینی افزایش دمای هوا در روزهای پیش رو را مورد توجه قرار داد و خواستار مشارکت حداکثری همه بخشها برای کاهش مصارف غیر ضرور و انتقال آن به ساعات غیر پیک شد.
در حال حاضر حدود ۶۰۰ هزار مشترک برق در استان قم وجود دارد؛ ۱۳ درصد برق قم در بخش کشاورزی، ۲۸.۴ درصد در بخش صنعت، ۳۶.۵۵ درصد در بخش خانگی، ۱۰.۴ درصد در بخش عمومی، ۹.۷۸ درصد سایر مصارف و ۱.۸۳ در بخش روشنایی معابر مصرف میشود.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/27264 |