تقریبا همیشه پیشنهادهای بهتری برای ستارهها وجود دارد و و رد جذابیت بازی در باشگاههای بزرگ دیگر بسیار دشوار است.
در سالهای اخیر استفاده از واژه افسانه برای توصیف یک فوتبالیست کمتر شده است. با این وجود هنوز تعداد انگشت شماری از بازیکنان وجود دارند که معیارهای لازم برای افسانه شدن را دارند. چنین افتخاری ممکن است ناشی از دستاوردهای استثنایی یا وفاداری بی سابقه بازیکنان برای تیم هایشان باشد.
معمولا آرزوی طرفداران این است که بازیکنان افسانهای خود را در پیراهن تیم دیگری نبینند. این اتفاق درباره اسطورههایی مانند پائولو مالدینی، رایان گیگز و فرانچسکو توتی رخ داد.
با این حال در برخی موارد بازیکنانی که در باشگاههای خود به افسانه تبدیل میشوند، ناچار به ترک تیمهای خود و پیوستن به تیمهای دیگر میشوند.
این اتفاق معمولا قابل درک است و درباره بازیکنانی مانند ژاوی هرناندز، آندرس اینیستا و جان تری که مستحق ماندن در تیمهای خود بودند، اما به دلیل سن بالا قراردادشان تمدید نشد، رخ داد.
گروه دیگری از افسانهها وجود دارند که ترجیح میدادند در تیم خود بمانند، اما به دلیل از کنترل خارج شدن شرایط، آنها هم مجبور به جدایی شدند.
این جداییها هم برای طرفداران باشگاهها و هم برای فوتبال دوستان رخدادی غیرمنتظره و باورنکردنی است.
در این گزارش به بررسی جدایی ۵ بازیکنی میپردازیم که در باشگاههای خود جایگاه ویژهای داشتند، اما به طور غیر منتظرهای باشگاههای خود را ترک کردند.
در سالهای اخیر بارسلونا با مشکلات مالی مواجه شده و همین موضوع در کنار دیگر عوامل احتمال تمدید قرارداد مسی با کاتالانها را به پایینترین حد رساند.
ملی پوش آرژانتینی فصل گذشته قرارداد خود را فسخ کرد و پیشتر تهدید کرده بود که در تابستان ۲۰۲۰ این باشگاه را ترک خواهد کرد. مشکلات ستاره آرژانتینی با بارتومئو بر کسی پوشیده نبود و هواداران امیدوار بودند پس از برگزاری انتخابات و نشستن لاپورتا روی صندلی ریاست باشگاه، قرارداد مسی تمدید شود.
با این وجود برخی قوانین مالی و بحرانهای اقتصادی که گریبان گیر بارسلونا شده، شرایطی ایجاد کرد که این باشگاه نتواند قرارداد مسی را تمدید کند و روز پنجشنبه خبر رسمی قطع همکاری بارسلونا با مسی اعلام شد.
لیونل مسی بیش از ۲۰ سال در تیمهای پایه و اصلی بارسلونا بازی کرد و این طور تصور میشد که او با پیراهن آبی و اناری از دنیای فوتبال خداحافظی کند. با این حال ترکیبی از عوامل متعدد در کنار سوء مدیریت مسئولان باشگاه باعث شد چنین اتفاقی رخ ندهد.
رئال مادرید به برخورد بد با اسطورههای خود معروف است. با این حال نحوه برخورد این باشگاه با رفتن ایکر کاسیاس، برای همه عجیب بود.
ملی پوش سابق اسپانیا از سال ۱۹۹۹ کارش را در رئال مادرید آغاز کرد. او به عنوان دروازه بان اصلی رئال مادرید نقش پررنگی در قهرمانیهای تیمش داشت.
کاسیاس در دوران اوج خود به عنوان بهترین دروازه بان جهان شناخته میشد و طرفداران باشگاه نام مستعار "سنت ایکر" به معنی ایکر مقدس را به او دادند. در سالهای آخر حضور کاسیاس در رئال مادرید برخی اشتباهات باعث شد تا این دروازه بان جایگاهش به عنوان دروازه بان اصلی را از دست بدهد و همین آغازی بر پایان او در رئال مادرید بود.
با این حال این موضوع نحوه برخورد مسئولان باشگاه رئال مادرید با او را توجیه نمیکند.
پدر و مادر او ادعا کردند که فلورنتینو پرز به زور این بازیکن را از باشگاه بیرون کردند و کاسیاس با چشمانی اشکبار در یک نشست خبری، با هواداران خداحافظی کرد.
این اتفاق در حالی رخ داد که تمام هم تیمیهای او در تور پیش فصل به میدان رفته بودند و کاسیاس مجبور شد به تنهایی با نمایندگان رسانهها رو به رو شود و رفتن خود به پورتو را اعلام کند.
کریستیانو رونالدو در تابستان سال ۲۰۰۹ از منچستریونایتد جدا شد و به رئال مادرید پیوست و در این تیم به یکی از بزرگترین بازیکنان تاریخ فوتبال تبدیل شد. پس از درخششهای رونالدو در سانتیاگو برنابئو، کمتر کسی پیش بینی میکرد که او از رئال مادرید جدا شود.
رئال مادرید بزرگترین باشگاه جهان است و سانتیاگو برنابئو مقصد رویایی میلیونها فوتبالیست در سراسر جهان است. به همین دلیل غیرقابل تصور بود که بازیکن ارزشمند آنها پایتخت اسپانیا را در حالی که هنوز در اوج قرار داشت ترک کند.
پس از ۳ قهرمانی پیاپی رئال مادرید در لیگ قهرمانان اروپا، کناره گیری زیدان از هدایت رئال مادرید پیشگام جدایی رونالدو از این تیم شدو
اختلافات رونالدو با فلورنتینو پرز، رئیس باشگاه رئال مادرید هم دیگر دلیل جدایی این بازیکن از جمع کهکشانیها بود.
از زمان جدایی رونالدو از رئال مادرید، جایگزینان فوق ستاره پرتغالی نتوانستند جای خالی او را پر کنند.
باستین شواین اشتایگر از آکادمی بایرن مونیخ فوتبالش را آغاز کرد و به یکی از ستونهای تیم ملی آلمان و بایرن مونیخ تبدیل شد.
او در دوران اوج خود یکی از هافبکهای برجسته جهان بود، زیرا بینایی، تکنیک، بازیسازی و قدرت شوت زنی اش به او کمک کرد تا در زمره بهترین هافبکهای جهان قرار بگیرد.
شواین اشتایگر نماد بایرن مونیخ بود و کمتر کسی میتوانست او را در پیراهن تیم دیگری تصور کند.
با این حال، پپ گواردیولا تمایلی به حفظ این بازیکن در تیمش نداشت و به نیمکت نشین تبدیل شد. شواین اشتایگر هم از وضعیتش که گواردیولا باعث آن بود رضایت نداشت و همین موضوع منجر به خراب شدن رابطه ۲ طرف شد.
سرانجام انتقال اشتایگر به منچستریونایتد در تابستان ۲۰۱۵ نهایی شد، اما کمتر کسی قبل از نهایی شدن این انتقال، جدایی ستاره باواریاییها را جدی گرفته بود.
دوران حضور شواین اشتایگر در اولدترافورد یک فاجعه بی وقفه بود. او در طول ۲ سال فقط مصدوم بود و تلاش هایش برای موفقیت در منچستریونایتد نتیجهای در پی نداشت.
لوئیس سوارز تواناییهای خود را در آژاکس ثابت کرد و با لیورپول به بازیکنی درجه یک تبدیل شد. با این حال، ملی پوش اروگوئهای در تابستان سال ۲۰۱۴ انگلیس را ترک کرد و به بارسلونا پیوست.
او در بارسلونا با نیمار و مسی مثلث قدرتمندی تشکیل داد و همکاری خوبی میان این ۳ ستاره شکل گرفت.
سوارز در طول ۶ سال حضور خود در بارسلونا به یک اسطوره تبدیل شد. با این حال، انتخاب رونالد کومان به عنوان سرمربی در سال ۲۰۲۰، دوران سوارز در بارسلونا را به پایان رساند. سرمربی هلندی پس از حضور روی نیمکت بارسلونا اعلام کرد که بازیکن سابق لیورپول جزو برنامههای او نبود.
جدایی سوارز از بارسلونا اتفاق ناراحت کننده و غیرمنتظرهای برای هواداران این باشگاه بود، زیرا او بازیکنی بود که میتوانست تغییر را رقم بزند و در مقابل دروازه حریفان خطرساز باشد.
او قبل از پیوستن به اتلتیکو مادرید، به شدت با انتقال به یوونتوس در ارتباط بود.
این بازیکن ۳۴ ساله دوباره به تیم سابق خود رفت تا در اولین فصل حضورش در واندا متروپولیتانو، اتلتیکو مادرید را به قهرمانی برساند.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/28009 |