انار و آب آن سرشار از ویتامین C، ویتامین K و پتاسیم و تعدادی دیگر از مواد مغذی مهم است. یک انار حدود ۲۸ میلی گرم ویتامین C، تقریبا ۵۰ درصد از مقدار توصیه شده روزانه را تأمین میکند. طبق مطالعه انجام شده توسط PubMed Central، این میوه همچنین فواید زیادی از جمله توانایی کاهش خطر ابتلا به بیماریهای مختلف را دارد.
انار و دانههای خوش رنگ آن، ویتامینهای حیاتی، فیبر و حتی پروتئین لازم برای بدن را تأمین میکند. یک فنجان دانه انار حاوی حدود هفت گرم فیبر، سه گرم پروتئین، حاوی مقدار کافی ویتامین C، ویتامین K، اسید فولیک و پتاسیم است.
با این حال، خوردن دانههای خام انار تنها راهی نیست که از این مواد مغذی بیشترین بهره را ببرید. به لطف طعم طبیعی شیرین انار، میتوان از این میوه یک آب میوه خوشمزه تهیه کرد.
آب انار نه تنها به افزایش میزان ویتامینها کمک میکند، بلکه به عنوان یک آنتی اکسیدان نیز عمل میکند. این به دلیل سطح بالای Punicalagins موجود در انار است.
به گزارش وب سایت MediForum، پونیکالاگینها آنتی اکسیدانهای بسیار قویای هستند؛ به گونهای که تصور میشود انار دارای خواص آنتی اکسیدانی بیشتری نسبت به چای سبز است.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/29027 |