وی افزود: در همین رابطه و براساس برنامهریزی صورت گرفته امسال ۵۰۰هزار دستگاه ماشین لباسشویی در قم تولید خواهد شد که واحدهای صنعتی تولیدکننده لوازمخانگی فعال در استان تا پایان مهرماه با تولید ۳۴۶ هزار دستگاه از این محصول توانستهاند، حدود ۷۰ درصد برنامه مورد نظر را محقق کنند.
وی ادامه داد: با تلاش صورت گرفته، میزان تولید استان در این بخش تا پایان سال حتی از ۵۰۰ هزار دستگاه نیز فراتر میرود و این موضوع نشاندهنده ظرفیتهای مناسب واحدهای تولید کننده لوازمخانگی استان برای پاسخ به نیازهای بازار داخلی و خنثی سازی اثر تحریمهاست.
سیجانی گفت: هدفگذاری استان در این بخش ابتدا تامین نیاز بازار داخل و سپس صادرات محصولهای تولید شده به بازارهای جهانی است که با توجه به کیفیت بالای این محصولها به طور حتم مورد استقبال مشتریان در سایر کشورها نیز قرار خواهد گرفت.
وی با اشاره به اینکه مسیر حرکت صنعت لوازم خانگی در قم بسیار پرشتاب است، بیان کرد: راهبرد مسئولان استان توسعه همهجانبه این بخش مهم صنعتی است و به همین خاطر از سرمایهگذاران علاقهمند به فعالیت در زمینه تولید لوازم خانگی در قم حمایت خواهد شد.
حجم سرمایهگذاری انجامشده برای واحدهای صنعتی قم حدود ۸۰ هزار میلیارد ریال است که با این حجم از سرمایهگذاری صورت گرفته در حدود ۲ هزار و ۴۰۰ واحد صنعتی و تولیدی استان برای بیش از ۶۰ هزار تَن فرصت اشتغال ایجاد شدهاست.
قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایهگذاری، تولید و اشتغال دارد.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/29526 |