وی ادامه داد: مجلس شورای اسلامی چندین مسئولیت اساسی دارد که مهمترین آن مسئولیت قانونگذاری است، باید قانونی تصویب شود که جنبه ریلگذاری برای دولت و قوه قضائیه داشته باشد، بنابراین باید در امر قانونگذاری نیاز مردم لحاظ شود و با حضور در حوزه های انتخابیه و نشستن پای درد دل مردم، از نیازهای آنها باخبر شده که در حال حاضر مشکلات معیشتی و اقتصادی در راس آنها است.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم اظهار داشت: نماینده باید در رای گیریها و قانونگذاری ها حضور داشته باشد و غیبت نماینده در این خصوص شایسته نیست، درست است که رسیدگی به امور حوزه انتخابیه نیز از اهمیت بالایی برخوردار است، اما مردم انتظار دارند که نمایندگان در امر قانونگذاری حضور حداکثری داشته باشند.
آیت الله حسینی بوشهری ادامه داد: مجلس پویا مجلسی است که عالم به زمانش باشد و در تصویب قوانین براساس شرایط و زمان حاضر تصمیم بگیرد تا اگر نیاز باشد تنقیح قوانین صورت گیرد و بتواند در پیشبرد شرایط کشور در مسیر درست گام مهم بردارد.
وی خاطرنشان کرد: باید مجلس شورای اسلامی و حوزههای علمیه با یکدیگر ارتباط داشته و بتوانند با هم افزایی قوانینی تصویب کنند که هنگام ارسال به شورای نگهبان به مجلس بازنگردد، بنابراین با هم افزایی و هماهنگی میان مجلس و حوزه های علمیه میتوان به این مهم دست یافت.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/30019 |