printlogo


ذوالنوری:
سکوت ‌خواص در سال ۸۸ ‌از خیانت سران فتنه کمتر نبود/ دشمن در فضای مجازی به جان اعتقادات و استحاله فرهنگی جوانان ایران افتاده است
سکوت ‌خواص در سال ۸۸ ‌از خیانت سران فتنه کمتر نبود/ دشمن در فضای مجازی به جان اعتقادات و استحاله فرهنگی جوانان ایران افتاده است
کد خبر: 30406
عضو کمسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به اینکه دشمن در فضای مجازی به جان اعتقادات و استحاله فرهنگی جوانان ایران افتاده است، گفت: سکوت ‌خواص در سال ۸۸ ‌از خیانت سران فتنه کمتر نبود، اگر مردم در سال ۸۸ مقاومت نمی‌کردند، فتنه به اهداف خود می‌رسید و جمهوری اسلامی به مسلخ می‌رفت.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فردا،  حجت الاسلام ذوالنوری ظهر امروز در مراسم بزرگداشت روز ۹ دی که در مدرسه فیضیه حوزه علمیه قم برگزار شد با اشاره به فضای مجازی ، اظهار داشت: دشمن در فضای مجازی و جنگ رسانه ای با صرف هزاران میلیارد دلار به جان اعتقادات و استحاله فرهنگی جوانان ایران افتاده است.
وی ادامه داد: انتخابات که یک عرصه و کارزار مهم برای تجلی قدرت و وحدت ملی است اما گروهی از افراد موسوم به ملی مذهبی 14 ماه قبل از انتخابات برای توطئه و فتنه انگیزی با حضور اندیشمندان آمریکایی به هم اندیشی و مشورت پرداختند.
نماینده مردم در مجلس با اشاره به اینکه نتیجه این نشست این شد که دو کلمه دروغ و تقلب شعار و رمز انتخابات سال 88 شد، گفت:  8 ماه قبل از انتخابات نیز کمیته صیانت از آرا برای القای احتمال تقلب در ایران تشکیل شد تا به دنیا این پیام را مخابره کند که ما به نظام خود اعتماد نداریم و سیستم انتخاباتی ما ناسالم است تا پشتیبانی های بین المللی را جلب و بستر لازم برای لشگرکشی های خیابانی فراهم شود.
وی اضافه کرد: در همان سال و در مراسم استقبال نمادین از ورود امام راحل به ایران در فرودگاه مهرآباد، مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی بیان کرد که امسال انتخاباتی خوبی خواهیم داشت اگر شورای نگهبان و نیروهای امنیتی آزادی لازم را به مردم بدهند. این سخن یعنی القای ناسالم بودن انتخابات بود، اقدامات مختلف برای برانگیختگی احساسات و آشوب و فتنه قبل از انتخابات آن سال انجام شد.
عضو کمسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه‌ میرحسین موسوی 24 هزار ناظر بر صندوق های انتخاباتی داشت اما حاضر به بازشماری صندوق آرا نشد و فقط بر روی ابطال انتخابات تمرکز کردند، افزود: هدف آنها از ابطال انتخابات این بود تا عدم صلاحیت ایران در برگزاری انتخابات را اثبات کرده و پای سازمان ملل را در برگزاری انتخابات باز کنند، هدف نابودی ایران بود.
وی خاطرنشان کرد: پاشنه اصلی انقلاب های رنگی برانگیختگی احساسات عمومی و کشاندن مردم به خیابان ها است و در این بین سکوت برخی از خواص ما در سال ۸۸ از خیانت سران فتنه کمتر نبود. کشته‌سازی برای فعال نگه داشتن آشوب و لشکرکشی های خیابانی به همین منظور در دستور کار عوامل آشوب تبدیل شد.
ذوالنور بیان داشت: وقتی مردم دروغ اصحاب و سران فتنه و دخالت مستقیم سران استکبار، گروه های تجزیه طلب و ضد انقلاب را دیدند به بطلان این حرکت شیطانی و خیانتکارانه پی بردند و راه خود را از آنها جدا کردند و امواج بازگشت و توبه فریب خوردگان آغاز شد.
وی ابراز کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در آن سالها با وجود روزه‌داری مردم در بین معترضان آب معدنی پخش می کردند و به دانشجویان خود گفته بودند در صورت حضور در مراسم ۹ دی از دانشگاه اخراج خواهند شد. با تعرض معترضان به اعتقادات مردم به ویژه در روز عاشورا و تاسوعا و آتش زدن حسینیه و مسجد، احساسات مردمی به جوش آمد.
عضو کمسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: علت اینکه فتنه ۸۸ برغم تمام پشتیبانی های جریان های ضد انقلاب شکست خورد، وجود رهبری بصیر و آگاه و مردم در صحنه بود. اگر مردم در سال ۸۸ مقاومت نمی کردند، فتنه به اهداف خود می رسید و جمهوری اسلامی به مسلخ می رفت.

وی ادامه داد: هرجا در طول تاریخ شاهد اجتهاد در برابر نص و مصلحت اندیشی بین امت و امام مسلمین بودیم جامعه اسلامی ضربه خورده است.

انتهای پیام/160


لینک مطلب: http://javaneparsi.ir/News/item/30406